Liiga: Kärpät – Tappara kello 18:30 ke 15.1.2020

Liiga: Kärpät – Tappara veikkausvihje ja kertoimet

Keskiviikkona Oulussa nähdään Liigan kärkikamppailu Kärpät – Tappara. Joko tässä lyödään henkisesti lukkoon runkosarjan voittaja? Kummankin joukkueen edellinen ottelu päättyi tappioon, mutta tämän ottelun jompikumpi joukkueista voittaa. Kärpät on suosikki, mutta tähän otteluun Kirvesrinnat lataavat kaikkensa. Mitäs siellä laitetaan kupongille?

Tapparan tekijä. Mihin suuntaan mennään jatkossa?

Kärpät – Tappara kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet lupailevat tähän peliin Kärppien voittoa, mutta aika houkutteleva on tuo Tapparankin kerroin. Peruskertoimet 2.15 – 4.30 – 2.85 tuo jommankumman voitosta tuplauksen, mutta ei tasapeliäkään voi jättää pois lukemista.

Kärpät hävisi edellisen pelinsä kotona Ilvestä vastaan, sitä ennen Kärpät otti itse jatkoilla TPS:ää vastaan sitä edellisessä pelissä. Tapparan edellinen peli päättyi ehkä hieman odottamattomaan 3-4 tappioon TPS:lle, sitä ennen Tappara haki nihkeät pisteet 1-2 lukemilla Vaasasta.

Montako maalia ottelussa ladotaan? Nähdäänkö tiukka vääntö pisteistä vai onko veskareilla hörppy päällä? Yli 4.5 maalin ottelulle kertoimet ovat 1.50, yli 5.5 maalille 2.40 ja yli 6.5 maalille kerroin on 3.15. Tulosvedossa pienimmät kertoimet ovat jälleen kerran 2-2 tulokselle (9.35 Nordicbet), mutta 3-1 ja 2-1 ovat saaneet kertoimet 14.00. Pienin vierasvoittokerroin on tulokselle 2-3 (kerroin 19.50).

Kärpät – Tappara tilastot

Tilastojen perusteella ottelu voisi mennä Tapparalle jos katsotaan viimeisimpiä vastakkaisia otteluita. Oulussa Tappara on vienyt kolme peliä viimeisestä neljästä pelistä, edellinen peli päättyi 2-3 rankkareilla. Tasaisia pelejä, maalin parin pelejä melkein kaikki viimeisimmät ottelut. Maaliero 10 viime Oulun-pelin osalta 4-2-4 peleissä 24-21. Tulosvetoonhan tämä tietäisi 2-2 tulosta tulosvetoon ainakin lähtökohdaksi.

Kuuden pelin kuntopuntarissa KooKoo johtaa koko sarjaa, Kärpät on viidentenä ja Tappara seitsemäntenä. Kotona Kärpät on kuuden pelin kuntopuntarissa kolmantena, Tappara puolestaan vieraspelien nelossijalla kuntopuntarissa.

Kärpät on nykäissyt 10 pinnan eron Tapparaan vaikka sillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Kärpät voi tässä ottelussa repäistä jo eron 13:a pisteeseen, olikos se runkosarjan voitto sitten jo siinä?

Kärpillä on kuusi pelaajaa jotka ovat ylittäneen 20 pisteen rajan ja neljällä pelaajalla maalisarakkeessa on yli 10 maalia. Puljujärvi, Lammikko, Pyörälä ja Junttila ovat hyviä vaihtoehtoja maalintekijävetoon kotijoukkueelta. Tapparalla yli 20 pinnan pistemiehiä on seitsemän ja yli 10 maalin pinnamiehiä kuusi. Karjalainen, Kuusela, Bertrand, Ojamäki, Morley ja Virta… siinä nimiä maalintekijävetoon.

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

Kärpät – Tappara ennakoidut kokoonpanot

Kärppien kokoonpano Ilvestä vastaan oli tässä muodossa:

Pyörälä – Lammikko – Puljujärvi, Krejcik – Heshka
Junttila – Kristof – Koblizek, Byström – Niemelä
Sailio – Humaloja – Räty, Kukkonen – Niemelä
Lindsten – Koskenkorva – Hermonen, Mäkelä
Maalilla Rybar – Blomqvist

Tapparan kokoonpano TPS:ää vastaan oli:
Bertrand – Levtchi – Ojamäki, Polasek, Suhonen
Kuusela – Malinen – Karjalainen, Vittasmäki – Kemiläinen
Puistola – Rauhala – Iacobellis, Blood – Ytterel
Moilanen – Jasu – Vauhkonen, Mäntylä
Maalilla Garteig, varalla Heljanko

Kärpät – Tappara ottelun ennakointi

Kummallakin joukkueella on viime aikoina hieman yskinyt, mutta välttämättä tässä vaiheessa ei tarvitsekaan painaa ihan täysillä. Valmistautuminen kevään koviin peleihin on jo alkanut, mutta tässä ottelussa haetaan varmasti jo hieman asetelmia pudotuspeleihin.

Tiukkaa matsia voisi veikata, mutta eiköhän tuo Kärpille kaadu? Tulosvetoon varovaisia 2,3,4 – 1,2 lukemia.

Lokakuussa näin, kenet Tuukka taklaa tällä kertaa?

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *