Liiga: Kärpät – HIFK kello 17.00 la 7.12.2019

Lauantain liigakierroksen toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään Oulussa, jossa toisistaan mittaa ottavat Kärpät ja HIFK. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen selväksi ennakkosuosikiksi otteluun, mutta nimivahvaa HIFK:ta ei pidä missään nimessä aliarvioida.

Aikaisemmat kohtaamiset

Kärpät ja HIFK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolmesti. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin lokakuussa Helsingissä. Tuossa ottelussa HIFK oli jatkoajan jälkeen parempi maalein 4-3. Huomioitavaa tässä pelissä oli se, että HIFK hukkasi siinä kahden maalin johtonsa.

Joukkueiden toinen kohtaaminen nähtiin marraskuun alussa Oulussa. Tässä pelissä Kärpät otti HIFK:sta 2-0 kotivoiton. Kaksikon kolmas ja tuorein vääntö on perua marraskuun lopulta. Tuolloin HIFK kaatoi kotikentällään Kärpät 2-0 lukemin.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

Kärpät lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Oululaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista Mikko Mannerin suojateille on kirjattu 23 voittoa ja neljä tappiota. Näistä voitoista ja tappoista kaksi on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Kärppien vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet etenkin puolustuspelistä. Tästä kertoo se, että Kärpät on päästänyt kuluvalla kaudella ylivoimaisesti vähiten maaleja sarjassa. Tämä näkyy myös alivoimalla (96,39%), joka on sarjan ylivoimaisesti kovin.

HIFK lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon viidenneltä sijalta. Helsinkiläiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista Jarno Pikkaraisen suojateille on kirjattu 17 voittoa ja 11 tappiota. Näistä voitoista neljä ja tappiosta kolme on ollut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

HIFK:n vahvuuksia on vaikeampi määritellä, sillä ainoat tilastot, jossa se loistaa on ylivoima ja vieraspelit. Joukkue on ylivoimalla sarjan toiseksi kovin nippu (27,18%). Vastaavasti vieraissa pelatessaan HIFK on sarjan kolmanneksi kovin joukkue.

Kärpät ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Kärpät yllättävän isoksi ennakkosuosikiksi tähän otteluun. Tuo Kärppien ennakkosuosikin asema on ihan perusteltua, sillä HIFK on voittanut edellisen kerran Kärpät Oulussa marraskuussa 2018. Tästä huolimatta kotijoukkueelle tarjottu kerroin on mielestämme kovin pieni siihen nähden millainen materiaali IFK:lla on jalkeilla.

Koska peliyhtiöt eivät olleet avanneet Liigakohteita kunnolla tätä vinkkiä kirjoittaessa, niin me emme voi antaa teille tällä kertaa kuin suuntaa antavia ohjeita. Näissä ohjeissa me vinkkaamme pelaamaan toisen joukkueen alle kahden maalin ottelun puolesta.

Tätä me perustelemme sillä, että näiden kahden joukkueen seitsemässä edellisessä kohtaamisessa on ainoastaan nähty kerran sellainen peli, jossa molemmat ovat tehneet vähintään kaksi maalia. Tämän lisäksi joukkueiden neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa toinen osa puoli on jäänyt nollille kolmesti.

Molemmat joukkueet eivät tee kahta maalia tässä ottelussa »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *