Ligue 1: Lille – PSG kello 22:00 sunnuntaina 26.1.2020

Ligue 1: Lille – PSG vedonlyöntivihje ja kertoimet

Ligue 1:n eli Ranskan liigan ottelussa Lille – PSG asetelma on selvä. Sarjataulukon kärkinimi ja koko sarjan tehokkaimman hyökkäyksen omaava PSG vie ja Lille vikisee.

Vaikka Lille on sarjataulukossa sijalla kuusi, niin taso ero on valtava. Hyvin kuvaava on se, että PSG:n maaliero on +36 kun Lillellä se on +2. Lille on tehnyt tällä kaudella 24 maalia, pariisilaiset yli tuplasti enemmän, 50 häkkiä. Ei ole siis ihme, että alla olevat pitkävetokertoimet osoittavat mitä osoittavat.

Tilastofaktaa otteluun Lille – PSG

LOSC Lille Métropole.

Lille on voittanut edellisestä kymmenestä kohtaamisesta vain yhden, kerran on pelattu tasan ja kahdeksan voittoa on mennyt PSG:lle. Tämä yksi Lillen voitto tuli kuitenkin viime kaudella niin ikään Lillen kotipelissä, kun se otti yllätysvoiton 5 – 1. Edellisestä viidestä keskinäisestä Lille on jäänyt kahdesti nollille. Lille on tällä hetkellä neljän kotivoiton putkessa.

Paris Saint-Germain FC

PSG on 16 ottelun tappiottomassa putkessa ja seitsemän ottelun vierasvoittojen putkessa. PSG on tehnyt nyt 23 liigaottelussa peräkkäin vähintään yhden maalin, PSG on maalannut Lilleä vastaan keskimäärin 2.2 kertaa per ottelu.

Jetlag, krapula ja turpaan vieraissa? Ei kai sentään!

Kertoimet

Nostamme LeoVegasilta otteluun seuraavat kertoimet:

Puoliaika, PSG voittaa – 1.86

Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.56

Molemmat joukkueet tekevät maalin & PSG voittaa – 2.60

Lyö vetoa ottelusta LeoVegasilla »

Lyö vetoa kaikista Ligue 1 peleistä tästä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *