Leipzig haki Opel Areenalta murskavoiton

Sarjapaikasta taisteleva Mainz koki sunnuntaina vuoden suurimman tappion, kun joukkue joutui myöntämään Opel Areenalla Leipzigin paremmaksi tylyin 0-5 lukemin. Voiton myös Leipzig nousi sarjassa kolmanneksi ja venytti pisteputkeaan yhdeksän ottelun mittaiseksi. Joukkueen maalit ottelussa tekivät Marcel Sabitzer, Yussif Poulsen sekä hattutempun tehnyt Timo Werner.

Ensimmäinen puoliaika Opel Areenalla oli viihdyttävää peliä, joka kulki Leipzigin komennossa. Ottelun ensimmäinen hyvä tilanne nähtiin kahdeksannella minuutilla, kun Marcel Halstenberg pelasi paikan maalin eteen Yussuf Poulsenille, mutta tanskalaishyökkääjän ohjausyritys epäonnistui ja suuntautui maalin yli.

Kaksi minuuttia myöhemmin ottelun avausmaali oli tosiasia, kun Konrad Laimer pelasi Timo Wernerille paikan maalin eteen, joka ohjasi pelivälinen vasempaan alakulmaan. Maali oli hyökkääjän kuluvan kauden 23:s. Samalla se päätti Wernerin neljän pelin maalittoman putken.

Ottelun toistakaan maalia ei tarvinnut odottaa kauan, sillä noin kymmenen minuuttia myöhemmin Marcel Sabitzerin keskitys tavoitti maalin eteen unohdetun Poulsenin, joka puski pelivälineen maalivahdin torjunnan kautta oikeaan alakulmaan.

Heti aloituksen jälkeen Leipzig oli tehdä kolmannen malin, kun Sabitzerin keskitys tavoitti tällä kertaa maalin edestä Wernerin, joka yritti puskea pallon vasempaan alanurkkaan, mutta tämän yrityksen Mainzin maalissa pelannut Florian Müller torjui hienosti.

Puolentunnin kohdalla Leipzigilla oli kaksi paikkaa lisätä johtoa. Ensin Marcel Halstenberg pääsi laukomaan vapaapotkua rangaistusalueen tuntumasta, mutta tämä yritys nousi maalin yli. Hetki tästä Sabitzer ja Werner pelasivat Poulsenille avopaikan maalin eteen, mutta hyökkääjän ohjaus nousi taas maalin yli.

Ottelun kolmas maali nähtiin 36. minuutilla, kun Leipzig pääsi pallon riiston jälkeen ylivoimahyökkäykseen. Hetken näytti siltä, että Mainz pystyy selvittämään tilanteen, mutta toisessa aallossa maalille tullut Sabitzer tuli ja tälläsi pelivälineen Poulsenin esityöstä oikeaan yläkulmaan.

Puoliajan viimeinen hyvä tilanne nähtiin aivan pelin lopussa, kun Christopher Nkunku pääsi yksin läpi. Keskikenttäpelaaja hätäili ratkaisunsa kanssa kuitenkin sen verran, että hän vetonsa epäonnistui. Näin puoliajalle mentiin vierasjoukkueen kolmen maalin johdossa.

Leipzig jatkaa Mainzin murjomista

Toinen puoliaika oli ensimmäistä tasaisempi, mutta kulki edelleen vierasjoukkueen komennossa. Ottelun neljäs maali nähtiin heti puoliajan alussa, kun Kevin Kampl pelasi paikan maalin eteen Wernerille, joka sai sijoittaa pallon puolityhjään maaliin kaikessa rauhassa.

Kaksi minuuttia myöhemmin Kamplin keskitys tavoitti maalin edestä Sabitzerin, mutta tämä pusku nousi maalin yli. 53. minuutilla Werner pelasi paikan maalin eteen Nkunkulle, mutta yksi Mainzin puolustajista ennätti viime hetkellä heittäytymään nuorukaisen laukauksen eteen.

Ottelun viides maali nähtiin tunnin kohdalla, kun Kamplin kaukoveto yllätti Müllerin, mutta tämä maali hylättiin paitsiona. Hetki tästä Leandro Barreiro Martinsilla oli paikka kaunistella lukemia, kun nuorukainen pääsi puskemaan keskitystä maalin edestä, mutta tämä yritys nousi maalin yli.

67. minuutilla Werner haki kolmatta maaliaan rangaistusalueen rajalta, mutta tällä kertaa hyökkääjän veto suuntautui hieman maalin ohi. Hetki tästä Werner pääsi puolittain läpi. Tällä kertaa hän yritti nostaa palloa Müllerin ohi, mutta tämä yritys suuntautui hieman maalin ohi.

72. minuutilla Leipzig tuli taas vaarallisesti. Tällä kertaa — pelattiin paikka maalin eteen, mutta tämä ohjausyritys epäonnistui ja viides maali jäi syntymättä. Noin minuutti myöhemmin Werner haki taas ratkaisua rangaistusalueen rajalta, mutta tälläkin kertaa hyökkääjän veto suuntautui maalin ohi.

74. minuutilla Leipzigin viides maali oli tosiasia, kun Werner pääsi nopeasta vapaapotkusta puolittain läpi, jonka päätteeksi hän nosti pelivälineen oikeaan alakulmaan. Seitsemän minuuttia ennen pelin loppua Robin Quaison näytti järkkäävän kotijoukkueelle kavennuksen, mutta tämä yritys suuntautui maalin ohi.

Pelin lopussa Mainz sai kenttätapahtumista otetta, kun Leipzig tyytyi suosiolla puolustamaan johtoaan ja iskemään tilaisuuden tullen vastaan. Kotijoukkueen hienoisesta momentumista huolimatta ottelussa ei enää nähty vaarallisia paikkoja. Näin Leipzig voitti pelin 0-5 lukemin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Liverpool - Arsenal kello 22:00 ma 28.9.2020 - Pool jatkaa ilman tappioita!

Kaksi tappiotonta joukkuetta kohtaa, tuleeko jommalle kummalle nyt tappiosarakkeeseen merkintä? Pool on iso suosikki!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset