Valioliiga: Leicester – Sheffield United kello 20.00 to 16.7.2020

Valioliigassa nähdään torstaina neljän ottelun kierros. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään King Power Stadiumilla, jossa toisistaan mittaa ottavat Leicester ja Sheffield United. Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäiset mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat tästä voiton. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta illan vierailijaa ei missään nimessä pidä aliarvioida, sillä Sheffield United on pelannut heinäkuussa selvästi paremmin kuin Leicester.

Aikaisemmat kohtaamiset

Leicester ja Sheffield United ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 95 kertaa. Näistä peleistä 32 on päättynyt kotijoukkueen voittoon. 32 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 31 kertaa kentältä on poistunut voittajana illan vierailija. Joukkueiden tuorein kohtaaminen nähtiin viime elokuussa. Tuolloin Leicester kävi hakemassa Bramall Lanelta 1-2 vierasvoiton.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa silmään pistää useampi asia, joten listataan ne allekkain.

1. Leicester on voittanut joukkueiden neljä edellistä kohtaamista.
2. Leicester on saanut kaksikon seitsemästä edellisestä kohtaamisesta joka kerta vähintään pisteen.
3. Sheffield United on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran huhtikuussa 2008.
4. Leicester on tehnyt kaksikon seitsemässä edellisessä kohtaamisessa maalin. Sheffield United on jäänyt näissä kaksi kertaa maaleitta.

Joukkueiden elokuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Leicesterillä 59 pistettä

Leicester lähtee otteluun tappio alla ja sarjataulukon neljänneltä sijalta. Brendan Rodgerssin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 35 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 17 voittoa, kahdeksan tasapeliä ja kymmenen tappiota. Kettujen kausi on ollut tähän mennessä kaksijakoinen. Joukkue pelasi hyvän syyskauden ja oli mukana mestaruustaistossa, mutta joulun jälkeen sen otteet ovat ailahdelleet melkoisesti.

Leicesterin otteluennakon pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Sheffield Unitedilla 54 pistettä

Sheffield United lähtee otteluun neljän pelin pisteputkessa (3-1-0) ja sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Sarjanousija on pelannut kuluvalla kaudella 35 ottelua, joista Chris Wilderin suojateille on kirjattu 14 voittoa, 12 tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Heinäkuun aikana Sheffield on ollut erinomaisessa vedossa, mistä kertoo myös komea 8-2 maaliero neljään edelliseen peliin. Putkeen mahtuu myös suurinumeroiset voitot Chelseasta ja Tottenhamista.

Sheffield Unitedin otteluennakon pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Ennakoidut kokoonpanot

Leicester joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Daniel Amarteytä, Ricardo Pereiraa, Ben Chilwelliä, James Maddisonia, Çaglar Söyüncüa ja Marc Albrightonia. Sheffield Unitedilta puolestaan puuttuu ennakkotietojen mukaan Luke Freeman, Leon Clarke ja John Fleck.

Leicester City (4-1-4-1):
Schmeichel – Fuchs, Evans, Bennet, Justin – Ndidi – Barnes, Tielemans, Praet, Perez – Vardy.

Sheffield United (3-5-2):
Henderson – Basham, Egan, O’Connell – Baldock, Berge, Norwood, Osborn, Stevens – McBurnie, McGoldrick.

Leicester ennakkosuosikki

Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäiset mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat tästä voiton. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta illan vierailijaa ei missään nimessä pidä aliarvioida, sillä Sheffield United on pelannut heinäkuussa selvästi paremmin kuin Leicester.

Kettujen hienoisessa ennakkosuosikin asemassa on kuitenkin perää, sillä Leicester on pelannut suht. hyvin kotikentällään kuluvalla kaudella (10-4-3), kun taas Sheffield Unitedilla on ollut pieniä ongelmia raapia voittoja vieraissa (4-9-4). Kotijoukkueen voittoa puoltaa myös historia, sillä Leicester on ollut näiden joukkueiden välisissä kohtaamisissa viime vuosina hieman niskan päällä.

Vaikka lähtökohdat ottelulle ovat äärimmäisen tasaiset, niin luotetaan me täällä Kertoimet.comissa siihen, että Leicester saa tästä pelistä voiton tai joukkueen haaveet Mestarien liigasta kariutuvat kalkkiviivoilla. 888 tarjoaa kotijoukkueen voitolle 2,00 kertoimen.

Lyö kotijoukkueen voiton puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *