Valioliiga: Leicester – Norwich kello 17:00 lauantaina 14.12.2019

Valioliiga: Leicester – Norwich vedonlyöntivihje ja kertoimet
Leicester taitaa olla tämän hetken yksi kuumimmista, ellei jopa kuumin Valioliigajengi ja Norwichin resiina on matkalla takaisin alempiin divisiooneihin. Jatkuuko Vardy-Partyt Teemu Pukin kustannuksella, vai tekeekö Kanarialinnut tässä viikonlopun suurimman yllätyksen? Taitaa olla murskavoiton vuoro isännille, vai mitä?

Leicester – Norwich kertoimet

Noniin, kertoimet sen taas kertovat. Lievästi sanottuna tässä ottelussa on murskavoiton odotukset ilmoilla, peruskertoimet kun nakuttavat lukemissa 1.22 – 6.80 – 13.00. Tässä matsissa kotijoukkueen peruskerroin on sen verran pieni että kupongille voitaisiin hahmotella ennemminkin vaikkapa Leicesterin voittomarginaalia. Tässä Unibetin ”tarkka voittomarginaali” vedon kertoimia:

Leicester voittaa yhdellä maalilla – 4.30
Leicester voittaa kahdella maalilla – 4.10
Leicester voittaa kolmella maalilla – 5.10
Leicester voittaa neljällä maalilla – 7.50
Leicester voittaa viidellä maalilla – 13.00
Leicester voittaa kuudella maalilla – 26.00
Leicester voittaa seitsemällä tai useammalla maalilla – 46.00

Mitäs vaihtoehtoja siellä laitetaan kupongille? Jamie Vardy näyttää olevan tällä hetkellä aivan pitelemätön mille tahansa joukkueelle, tässä on aineksia vaikka siihen hattutemppuunkin? Jamie Vardy on nyt tehnyt vähintään maalin kahdeksassa Valioliiga-pelissä ja tämä ei ole se ottelu jossa tuon putken oletetaan katkeavan. Vardyn kerroin maalille on 1.42. Pari maalia tuo kertoimella 3.25 rahat takaisin, hattutemppu palkitaan kertoimella 9.00 ja 4 maalia on sitten jo 29.00 kertoimen arvoinen. Ei mahdottomuus?

Leicester – Norwich tilastot

Leicester on noussut Liverpoolin pahimmaksi uhkaajaksi Valioliigassa, eroa on nyt kahdeksan pistettä kärkeen ja kuusi pistettä Manchester Cityyn joka tulee kolmosena. Norwichin pullat ovat uunissa ottaneet tummaa väriä pintaan jo useamman viikon, vain Watfordin umpisurkeat otteet ovat säästäneet Norwichin jumbosijalta. Kun Norwich oletettavasti tämän pelin häviää ja Watford voittaa omansa, Norwich on jumbona. No, Watfordilla on Liverpool vieraissa joten Norwich ei taida vielä tällä kierroksella joutua jumbokurimukseen.

Leicester on pelannut tällä kaudella 8 kotipeliä, niistä se on voittanut 7 ja pelannut yhden tasan. Maalit ovat 18-4, joten Norwichille voi tulosvetoon laittaa korkeintaan yhden maalin. Norwich on pelannut kahdeksan peliä vieraissa, näistä se on voittanut yhden, pelannut yhden myös tasan ja hävinnyt kuusi. Maaliero vieraspeleissä on ollut surkea, 4-14. Tulosvetoon tämä voisi uumoilla siis sellaista 1,2,3 – 0,1 lähtökohtia, mutta Leicesterin vire voi tosiaan tuoda tuohon vielä vaikkapa pari lisää.

Lyö vetoa kaikista Valioliigan peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Leicesterin kokoonpano viime viikonloppuna Aston Villaa vastaan oli tässä muodossa:
Schmeichel – Chiwell, Soyuncu, Evans, Ricardo Pereira – Ndidi – Tielemans, Praet – Maddison – Iheanacho, Vardy

Norwich hävisi toiselle sarjanousijalle, Sheffield Unitedille viikonloppuna 1-2 ja tuossa pelissä avaus oli:

Krul – Byram, Godfrey, Zimmermann, Aarons – Vrancic, Tettey – Hernandez, McLean, Buendia – Pukki

Leicester – Norwich ennakko

Leicester on nyt voittanut 9 ottelua viimeisistä 10 pelistään ja tästä tulee tuo 10/10. Norwich on voittanut 10 ottelustaan vain yhden, tämä tilasto pysyy tämänkin ottelun jälkeen, sillä ei Norwichilla pitäisi olla mitään palaa Leicesteria vastaan. Enemmän tässä jännittää ne voittolukemat, voittomarginaali ja se että jatkuuko Jamie Vardyn maaliputki ja monella maalilla?

Tässä pelissä luvassa enemmän maaleja…

Katso kertoimet otteluun Unibetilta »
Pelaa vaikka maalintekijävetoa Betssonilla »
Nappaa tasoitusveto kertoimet NordicBetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *