Eurooppa-liiga: Lazio – Celtic klo 19.55 to 7.11.2019

Eurooppa-liigan alkulohkon pelit jatkuvat torstaina useamman ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia pelejä nähdään Roomassa, jossa toisistaan mittaa ottavat Lazio ja Celtic. Peliyhtiöt ovat nostaneet italialaisseuran otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta kuuma kysymys kuuluu, pystyisikö Celtic järjestämään roomalaisseuralle kauden ensimmäisen kotitappion?

Aikaisemmat kohtaamiset

Lazio ja Celtic ovat kohdanneet toisensa historian saatossa toisensa kerran, tämä nähtiin pari viikkoa sitten Celtic Parkilla Glasgowissa, jossa Celtic oli parempi 2-1 lukemin. Lazio johti tuota ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen Manuel Lazzarin maalilla 0-1, mutta skotlantilaisseura käänsi pelin eduksensa jälkimmäisellä nelivitosella Ryan Christien ja Christopher Jullien maaleilla. Tuon ottelun parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lazio ailahteleva, Celtic liitää voitoista voittoon

Lazion alkukausi on ollut ailahteleva. Joukkue komeilee Serie A:ssa 11. pelin jälkeen sijalla neljä, mutta Eurooppa-liigan alkulohkossa italialaisseuralla on ollut pieniä ongelmia, sillä kolmesta pelistä Simone Inzaghin miehistölle on kirjattu yksi voitto ja kaksi tappiota. Näillä kolmella pisteellä se komeilee E-lohkon kolmantena. Voiton roomalaisseura on ottanut Eurooppa-liigassa Rennesistä, kun taas tappiot ovat tulleet Celticille ja CFR Clujille.

Celticin alkukausi on puolestaan sujunut mallikkaasti. Joukkue johtaa Skotlannin pääsarjaa 11. pelin jälkeen yhdessä Rangersin kanssa. Myös pelit Eurooppa-liigan alkulohkossa ovat menneet hyvin, sillä kolmesta alkulohkon pelistä Neil Lennonin miehistölle on kirjattu kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Tuo tasapeli tuli alkulohkon ensimmäisessä ottelussa Rennesiä vastaan, mutta tämän jälkeen glasgowilaisseura on ottanut voitot Laziosta ja CFR Crujista.

Ennakoidut kokoonpanot

Lazio joutuu lähtemään otteluun ilman Danilo Cataldia ja Felipe Caiceroa. Celticiltä puolestaan sivussa ovat Scott Bain, Jozo Simunovic ja Michale Johnston.

Lazio (3-5-2):
Strakosha – Bastos, Acerbi, Vavro – Jony, Berisha, Leiva, Milikovic-Savic, Lazzari – Correa, Immobile.

Celtic (4-2-3-1):
Forster – Elhamed, Jullien, Ajer, Bolingoli-Mbombo – McGregor, Brown – Forrest, Christie, Elyouneoussi – Edouard.

Lazio ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Lazion otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta Celticia ei kannata missään nimessä aliarvioida, sillä skotlantilaisseura on hävinnyt 17 edellisestä pelistään ainoastaan yhden ottelun (14-2-1). Lazion ennakkosuosikin asema on kuitenkin perusteltua, sillä roomalaisseuralta ei noin vaan haeta pisteitä Stadio Olympicolta. Tästä kertoo myös se, että Lazio ei ole hävinnyt yhtään kotipeliä kuluvalla kaudella (8-2-0). Edellisen kerran italialaisseura on jäänyt kotikentällään pisteittä viime toukokuussa. Tuolloin se taipui Atalantalle 1-3 lukemin.

Koska ottelun lähtökohdat ovat meidän mielestämme selvästi tasaisemmat, mitä peliyhtiöiden kertoimista voisi päätellä, niin lähdetään me pelaamaan täällä Kertoimet.comissa vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa Ciro Immobilen osuma lapulle. Tätä me perustelemme sillä, että hyökkääjä on iskenyt roomalaisseuralle kuluvalla kaudella 18 ottelussa 15 maalia. Nordicbet tarjoaa hyökkääjän maaliin 1,88 kertoimen.

Lyö Ciro Immobilen osuman puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *