KuPS vei kärkiottelun Tampereella

Kuopion Palloseura päätti perjantaina Tammelan Stadionilla pelatussa ottelussa Tampereen Ilveksen neljän ottelun mittaiseksi venyneen pisteputken 0-2 vierasvoitolla. Kuopiolaisseuran maalit ottelussa viimeisteli Issa Thiaw ja Ats Purje. Voiton myötä KuPS nousi sarjataulukossa kolmannelle sijalle. Ilves jatkaa kauden ensimmäisestä kotitappiosta huolimatta sarjataulukon piikkipaikalla, mutta jakaa sijoituksen ottelun enemmän pelanneen FC Interin kanssa.

Kuopion Palloseura aiheutti Tampereen Ilvekselle kauden ensimmäisen kotitappion.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista peliä, jossa molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä ja paikkansa, mutta viimeistelyssä kumpikaan osapuoli ei onnistunut. Ilveksen paras paikka maalintekoon tarjoutui Lauri Ala-Myllymäelle, joka pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta vapaapotkua, mutta Otso Virtanen onnistui vaivoin torjumaan tämän yrityksen kulmaksi. KuPSin paras paikka maalintekoon tarjoutui puolestaan Petteri Pennaselle, jolle pelattiin paikka maalin eteen, mutta kotijoukkueen puolustajat onnistuivat blokkaamaan tämän yrityksen.

Toinen puoliaika noudatteli ensimmäisen puoliajan kaavaa, jossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. Ottelun avausmaali nähtiin 54. minuutilla, kun Issa Thiaw puski Petteri Pennasen vapaapotkun verkon perukoille. Ilves oli tasoittaa pelin muutama minuutti myöhemmin, kun Tatu Miettunen pääsi puskemaan kulmapotkua maalin edestä, mutta tämä yritys pysähtyi tolppaan. Ottelun ratkaisu nähtiin 69. minuutilla, kun takakulmalle unohdettu Ats Purje puski Ilmari Niskasen keskityksen Mika Hilanderin ulottumattomiin. Ilveksellä oli vielä pelin lopussa paikka kaventaa peli, kun Baba Mensah pääsi puskemaan Ilari Mettälän keskitystä maalin edestä, mutta Virtanen torjui tämänkin yrityksen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Norwich City - Leicester City 28.02.2020 Klo 22.00

Perjantai-ilta, Norwich City vs. Leicester. Teemu Pukki vs. Jamie Vardy. Isot odotukset, laiha lopputulos?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset