Suomen Cup: KuPS – SJK kello 18.30 pe 14.2.2020

Suomen Cupin neljäs kierros käynnistyy perjantaina neljän ottelun voimin. Kierroksella pelataan kaksi ottelua, joista toinen on tämä KuPSin ja SJK:n välinen vääntö. Peliyhtiöt ovat nostaneet KuPSin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta SJK:n mahdollisuuksia ei kannata ampua täysin alas, sillä seinäjokisten päävalmentaja Jani Honkavaara tietää varmasti entisen seuransa metkut.

Aikaisemmat kohtaamiset

KuPS ja SJK kohtasivat toisensa menneellä kaudella kaksi kertaa. Näistä peleistä ensimmäinen nähtiin kesäkuussa ja toinen elokuussa. SJK voitti tuon joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 0-1 lukemin, mutta joutui myöntämään toisessa kohtaamisessa kuopiolaiset paremmaksi 1-3 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään asia ei suoranaisesti hyppää silmille. Kerrotaan kuitenkin että molemmat joukkueet ovat onnistuneet kaksin yhdeksässä edellisessä väännössä maalinteossa kahdeksan kertaa.

Toinen mielenkiintoinen faktavoisi olla se, että näissä yhdeksäsässä kohtaamisessa on kahdeksan kertaa nähty vähintään kaksi maalia. Tämä lupailee erittäin viihdyttävää ottelua.

Lähtökohdat

KuPS kuuluu meidän papereissa niiden joukkueiden joukkoon, jotka tulevat tappelemaan hyvin todennäköisesti mitalista, vaikka joukkue muuttuikin viime kauden päätteeksi melkoisesti. Ihan mestaruuteen asti me emme usko, mutta hopean tai pronssin mahdollisuutta me emme laske pois.

Suomen Cupin alkulohkossa kuopiolaiset ovat pelanneet kolme ottelua. Näistä peleistä joukkueelle on kirjattu yksi voitto ja kaksi tasapeliä. Mainitsemisen arvoista on myös se, että toinen noista tasapeleistä tuli vajaamiehisenä viime viikolla Ilvestä vastaan.

SJK puolestaan kuuluu meidän papereissa tällä hetkellä niihin joukkueisiin, jossa rakennusvaihe on menossa. Seinäjokisten puolustus on ainoa osa-alue, joka meidän mielestämme alkaa olemaan kunnossa, mutta keskikenttä, hyökkäys ja maalivahtiosasto kaipaa vielä vahvistuksia.

Suomen Cupin alkulohkossa SJK on pelannut KuPSin tavoin kolme ottelua. Näistä peleistä seinäjokisille on kirjattu yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Tuolla yhdellä pisteellä SJK on sarjataulukossa toiseksi viimeinen.

KuPS ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet KuPSin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, sillä KuPS on pelannut ihan hyvää futista alkaneella kaudella, kun taas SJK:n peli hakee itseään vielä ymmärrettävistä syistä. Seinäjokisten mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä Jani Honkavaara jos joku tuntee entisen seuransa metkut.

Ikävä kyllä meillä ei riitä seinäjokisten peliin tällä hetkellä niin paljon luottoa, että me uskaltaisimme vinkata pelaamaan vierasjoukkueen voittoa. Tämän vuoksi lapulle laitetaan KuPSin voitto. Tätä me perustelemme laadukkaammalla materiaalilla ja valmiimmalla pelillä.

Lyö KuPSin voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *