KuPS päätti Interin voittoputken

Kuopion Palloseura päätti lauantaina Kuopiossa pelatussa ottelussa FC Interin neljän ottelun mittaisen voittoputken 2-0 voitolla. KuPSin maalit ottelussa tekivät Ilmari Niskanen ja Petteri Pennanen. Tappiosta huolimatta Inter jatkaa Veikkausliigan piikkipaikalla yhdessä Tampereen Ilveksen kanssa. KuPS puolestaan nousi jaetulle kolmannelle sijalle yhdessä FC Hongan kanssa.

FC Interin neljän ottelun mittainen voittoputki tuli lauantaina Kuopiossa päätökseen.

Molemmilla joukkueilla oli ensimmäisellä puoliajalla omat paikkansa maalintekoon, mutta viimeistelyssä kumpikaan osapuoli ei onnistunut. Ottelun avausmaali nähtiin 62. minuutilla, kun Ilmari Niskanen pääsi Tucon syötöstä puolittain läpi ja laukoi pelivälineen tarkalla verolla vasempaan alakulmaan.

Toistamiseen FC Interin maalissa pelannut Henrik Moisander joutui antautumaan kuusi minuuttia myöhemmin, kun Petteri Pennasen kaukolaukaus yllätti maalivahdin. Maalin jälkeen Inter sai pelin pallollisen hallinnan itselleen, mutta maaleja ottelussa ei enää nähty. Näin Interin neljän ottelun voittoputki tuli päätökseen.

Pelin jälkeen KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen voittoon ja joukkueensa esitykseen.

– Ensimmäisellä puoliajalla mentiin päästä päähän, kun Inter löysi meidän linjoista aukkoja. Toiselle puoliajalle me muutimme hieman pelitapaamme ja se tuotti tulosta. Se ensimmäinen osuma oli tärkeä, sillä se vapautti meidän peliä.. Olen todella tyytyväinen meidän tämän päivän esitykseen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Barcelona - Napoli, kumpi etenee kahdeksan parhaan joukkoon? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset