KuPS jatkaa Eurooppa-liigan karsinnoissa

Kuopion Palloseura eteni Eurooppa-liigan karsintojen finaaliin, kun kuopiolaisseura kaatoi torstaina kotikentällään liettualaisen Suduvanin 2-0 lukemin. KuPSin maalit ottelussa tekivät Lukas Rangel ja Igors Tarasovs, joka myös alusti Rangelin maalin. Karsintojen finaalissa kuopiolaisseuran vastaan asettuu Djugarden-CFR Cluj –otteluparin voittaja.

Ensimmäinen puoliaika Kuopiossa oli tasaista peliä, jossa molempien joukkueiden hyvät maalipaikat jäivät vähiin. Ottelun ensimmäinen hyvä tilanne nähtiin 17. minuutilla, kun Thomas Salamon pääsi laukomaan vapaapotkua rangaistusalueen tuntumasta, mutta Otso Virtanen torjui tämän yrityksen kulmaksi.

Puoliajan toinen hyvä tilanne nähtiin puolentunnin kohdalla, kun Lukas Rangel pääsi puolittain läpi Igors Tarasovsin esityöstä. Vierasjoukkueen maalissa pelannut Ivan Kardum tuli tilanteessa hyvin vastaan, mutta brasilialaishyökkääjä onnistui nostamaan pallon hienosti hänen yli.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Rangellilla oli paikka lisätä kuopiolaisten johtoa, kun hän pääsi puskemaan maalin edestä Petteri Pennasen keskitystä, mutta tämä yritys suuntautui hieman maalin ohi, näin puoliajalle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa.

Tarasovs vei KuPSin jatkoon

Toinen puoliaika oli ensimmäinen tavoin tasaista peliä. KuPSilla oli heti puoliajan alussa paikka toiselle osumalle, kun Rangel pääsi kokeilemaan kolmannen kerran Kardumin ohittamista, mutta tällä kertaa maalivahti onnistui torjumaan kulmapotkuksi hyökkääjän puskun.

Tunnin kohdalla Suduvan tasoitus oli lähellä, kun Salamonin keskitys tavoitti kuopiolaisten maalin edestä Josip Tadicin, mutta kotijoukkueen onneksi hyökkääjän ratkaisu oli sen verran heikko, ettei tasoitusta nähty vaikka kroatialainen on yleensä pistänyt näistä paikoista palloa varmalla prosentilla sisään.

Ottelun toinen maali nähtiin lopulta 72. minuutilla, kun Tarasovs puski Artur Pikkin tarjoileman kulmapotkun Kardumin selän taakse. Seitsemän minuuttia ennen pelin loppua Suduvanilla oli paikka kaunistella lukemia, kun joukkueelle tuomittiin vapaapotku rangaistusalueen tuntumasta, mutta Virtanen torjui tälläkin kertaa keskikenttäpelaajan laukauksen, eikä ottelussa nähty enää maaleja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Karjala-turnaus, EHT Helsinki 5.-8.11.2020

Karjala-turnaus 2020 - vedonlyönti ja kertoimet kuumiin maaotteluihin Hartwall Arenalla! Katso kaikki vetokohteet ja nauti maajoukkuelätkästä!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset