Veikkausliiga: KuPS – IFK Mariehamn klo 17.00 Su 21.7.2019

Sunnuntain futiskierroksen toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään Kuopiossa, jossa KuPS mittaa ryhdistäytyneen IFK Mariehamnin. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä KuPS on voittanut joukkueiden viisi edellistä kohtaamista.

Aikaisemmat kohtaamiset

KuPS ja IFK Mariehamn ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuossa toukokuussa Ahvenanmaalla pelatussa ottelussa KuPS oli parempi maalein 3-4.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että KuPS on ollut IFK Mariehamnille viime vuosina vaikea vastus, sillä kuopiolaiset ovat voittaneet näiden kahden joukkueen viisi edellistä kohtaamista. Saarelaisten edellinen voitto nähtiin puolestaan elokuussa 2017. Tuolloin KuPS taipui Ahvenanmaalla pelatussa ottelussa 2-1 lukemin.

Toinen mielenkiintoinen asia näiden kahden joukkueen kohtaamisissa on maalien määrä, sillä kaksikon kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään kolme maalia. Erikoista on myös se, että näissä kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa molemmat joukkueet ovat onnistuneet tekemään maalin.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

KuPS lähtee otteluun neljän pelin pisteputkessa ja sarjataulukon kolmannelta sijalta. Kuopiolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista Jani Honkavaaran suojateille on kirjattu seitsemän voittoa, viisi tasapeliä ja kolme tappiota. KuPSin vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet hyökkäyksestä, mistä kertoo myös 25 tehtyä maalia Veikkausliigassa. Vastaavasti kuopiolaisilla on ollut erikoistilanteissa pieniä ongelmia.

IFK Mariehamn lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Saarelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista Peter Lundbergin miehistölle on kirjattu kuusi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. IFK:n vahvuus kuluvalla kaudella on ollut hyökkäys, kun taas vastaavasti joukkueella on ollut pieniä ongelmia puolustuksen kanssa, kun jänne ei ole pitänyt loppuun asti.

Ennakoidut kokoonpanot

KuPS (4-3-3):
Virtanen – Taimi, Diallo, Soldo, Murillo – Saxman, Thiaw, Pennanen – Niskanen, Rangel, Savolainen.

IFK Mariehamn (4-3-3):
Forsman – Murnane, Ketting, Buwalda, Mäenpää – Sid, Crawford, Isaksson – Sjöroos, Mboma, Silverholt.

KuPSin vireystila kysymysmerkki

Peliyhtiöt ovat nostaneet KuPSin otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä IFK Mariehamnilla on ollut viime vuosina ongelmia kaataa kuopiolaisseuraa. Nyt lähtökohdat ovat meidän mielestämme kuitenkin tasaisemmat, sillä KuPS pelasi taannoin europelin Valko-Venäjällä, kun taas saarelaiset ovat saaneet vetää happea ja ladata akkuja.

Tätä lähtökulmaa peilaten suosittelemmekin pelaamaan tässä pelissä tuplaa, jossa lapulle laitetaan tasapeli ja vierasjoukkueen vaali. Tätä me perustelemme kuormituksella, johon kuopiolaisseuran avain pelaajat nykyisellä ottelutahdilla joutuvat. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,74 kertoimen.

Pelaa tätä ottelua Unibetilla tuplana »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *