Eurooppa-liiga: KuPS – FK Vitebsk klo 19.00 To 11.7.2019

Kuopion Palloseuran europelit pyörähtävät torstaina käyntiin Savon Sanomat Areenalla Valko-Venäläistä Vitebskia vastaan. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen tähän otteluun ennakkosuosikiksi, mutta puolivaloilla kuopiolaisseura ei tule saamaan mitään taitavalta vastustajaltaan. Ottelua pääsee seuraamaan ilmaiseksi UnibetTV:n kautta.

Katso matsi Unibetilla ja nappaa ilmainen 5€ live-vetoon! »

Historian ensimmäinen kohtaaminen

KuPS on kohdannut historian saatossa kahdesti valkovenäläisseuran. Nämä nähtiin Cup-voittajien Cupissa lokakuussa 1990. Tuolloin kuopiolaisseura onnistui yllättämään Dinamo Kievin kotikentällään 2-2 tasapelillä, mutta jälkimmäisen matsin ”venäläisseura*” vei nimiinsä kotikentällään 4-0 lukemin. *Valko-Venäjä itsenäistyi virallisesti 25. elokuuta 1991.

Vitebsk ei ole puolestaan kohdannut historian saatossa kertaakaan suomalaisseuraa. Vitebskin kohtaamiset ulkomaalaisia seuroja vastaan ovat muutenkin olleet kortilla, sillä se on mitannut historiansa aikana europeleissä paremmuuttaan ainoastaan Levski Sofiaa ja NK Varaždin ŠN:ää vastaan. Näistä peleistä sille on kirjattu kaksi tasuria ja kaksi tappiota.

KuPSin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

KuPS UEFAn rankingissa 359:s

Kuopion Palloseura on vuonna 1923 perustettu kuopiolainen jalkapalloseura, joka pelaa kotiottelunsa 4778 katsojaa vetävällä Savon Sanomat Areenalla. Tässä pelissä tuota määrää ei kuitenkaan tulla näkemään, sillä UEFA vaatii, että europeleissä on käytössä kuppipenkit. Tämä pudottaa kapasiteetin noin 3200 katsojaan. KuPSin historian suurimmat saavutukset ovat neljä Suomen mestaruutta sekä Suomen että Liigacupin voitot.

Kuluvalla kaudella KuPS on pelannut Veikkausliigassa 15 ottelua. Näistä peleistä Jani Honkavaaran suojateille on kirjattu seitsemän voittoa, viisi tasapeliä ja kolme tappiota. KuPSin vahvuudet kuluvalla kaudella on ollut maalinteko ja laadukas materiaali. Sen sijaan joukkueen isoin heikkous on ollut puolustuspelaaminen etenkin erikoistilanteissa. Joukkueen tehokkain maalintekijä tällä kaudella on ollut kahdeksalla osumalla Rangel.

FK Vitebsk UEFAn rankingissa 517:s?

Football Club Vitebsk on vuonna 1960 perustettu valkovenäläinen jalkapalloseura, joka pelaa kotiottelunsa 8100 katsojaa vetävällä Vitebsky Central Sport complexilla. Joukkueen ainoa merkittävä voitto on tullut vuonna 1988, jolloin se voitti Valko-Venäjän Cupin. Tällä vuosikymmenellä Vitebsk on yltänyt Valko-Venäjän pääsarjassa kolmesti kolmanneksi. Viime vuonna se oli maansa pääsarjassa neljäs.

Kuluvalla kaudella Vitebsk on pelannut Valko-Venäjän pääsarjassa 14 ottelua. Näitä peleistä joukkueelle on kirjattu neljä voittoa, neljä tasapeliä ja kuusi tappiota. Sergei Yasinskiy miehistön suurimmat ongelmat ovat liittyneet niin puolustukseen, kuin myös hyökkäykseen, sillä näiden 14 pelin maaliero on 13 tehtyä ja 18 päästettyä maalia. Kerrottakoon samalla, että seitsemästä viimeisestä pelistä Vitebsk on voittanut ainoastaan kaksi (2-0-5) ottelua. Joukkueen paras maalintekijä kuluvalla kaudella on kolme maalia tehnyt Fedosov Vladislav.

KuPS ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet KuPSin ennakkosuosikiksi tähän avausotteluun, mutta helpolla kuopiolaisseura ei tule saamaan valkovenäläisseurasta voittoa, sillä yleensä nämä pelaajat ovat taitavia ja nopeita. Luotetaan kuitenkin siihen, että kuopiolaisseuran pelaajilla löytyy sen verran paljon pelirohkeutta, että laitetaan lapulle tässä pelissä kotivoitto. Parhaan kertoimen KuPSin voitolle tarjoaa Unibet, joka palauttaa panoksen 1,85-kertaisesti takaisin.

Katso matsi Unibetilla ja nappaa ilmainen 5€ live-vetoon! »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *