KuPS Eurooppa-liigan toiselle kierrokselle

Kuopion Palloseura jatkaa ainoana suomalaisseurana Eurooppa-liigan toiselle karsintakierrokselle. Asia varmistui torstaina, kun KuPS pelasi Valko-Venäjällä 1-1 tasapelin Vitebskin kanssa. Näin yhteismaalit kirjattiin kuopiolaisseuralle 3-1, kun ensimmäinen osaottelu oli päättynyt KuPSin 2-0 kotivoittoon.

Vitebsk aloitti pelin hyvin ja onnistui maalinteossa jo yhdeksännellä minuutilla, mutta tämä osuma liputettiin paitsioksi. Kolme minuuttia tästä kotijoukkueella oli kaksi hyvää paikkaa maalintekoon, kun Maksym Feshchuk pääsi kokeilemaan kahdesti maalintekoa maalin edestä, mutta Otso Virtanen torjui hyökkääjän molemmat yritykset.

27. peliminuutilla Virtainen joutui lopulta antautumaan, kun Anton Matveenko pelasi paikan maalin eteen Artem Stargorodsky joka siirsi pelivälineen verkon perukoille. Noin kolme minuuttia myöhemmin Stargorodskylla oli toinen hyvä paikka maalintekoon, mutta tämä yritys nousi ylärimaa nuollen maalin yli. Puoliajan lopussa KuPS sai pelistä otetta ja onnistui luomaan muutaman puolittaisen paikan, mutta maalinteossa kuopiolaisseura ei ensimmäisellä nelivitosella onnistunut. Näin tuolle mentiin 1-0 lukemissa.

Diallo ja Vitanen pelastavat KuPSin

Toiselle puoliajalle KuPS tuli terävästi. Kuopiolaisseuralla oli ensimmäisen viiden minuutin aikana kaksi hyvää paikkaa maalintekoon, mutta tolppaa lähemmäksi se ei tässä vaiheessa päässyt. 52. peliminuutilla keltapaidat saivat kuitenkin tasoituksen aikaan, kun Babacar Diallo puski Ruben Ayarnan tarjoileman kulmapotkun Dmitri Gushchenko ulottumattomiin.

Tunnin kohdalla Vitebsk alkoi saada taas pelistä otetta, jonka seurauksena kuopiolaisseura oli vaikeuksissa. Pallo pyöri useampaan kertaan KuPSin maalilla vaarallisesti, mutta Jani Honkavaaran suojatit kestivät tiiviin puolustuksen voimin. 72. minuutilla kotijoukkueen toinen maali näytti jo varmalta, kun Feshchuk pääsi puskemaan maalin edestä keskitystä, mutta KuPSin onneksi tämä yritys kopsahti suoraan Virtasen syliin.

Noin kymmenen minuuttia ennen loppua kotijoukkueen toinen maali oli taas lähellä, kun Anton Matveenko pääsi jatkamaan keskitystä takatolpalta, mutta tolppa pelasti KuPSin tällä kertaa. Pelin viimeisten minuuttien aikana Vitebsk onnistui vielä luomaan pari puolittaista paikkaa, mutta kun yritykset pysähtyivät järjestäen Virtaseen tai sivuverkkoihin, ei ottelussa nähty enempää maaleja.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

EURO 2020 karsinnat: Kreikka – Suomi klo 21:45 maanantai 18.11.2019

Kreikka - Suomi EURO 2020 EM-karsintojen viimeinen peli. Voittaako Suomi vai Kreikka? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset