EURO 2020 karsinnat: Kreikka – Suomi klo 21:45 maanantai 18.11.2019

Kreikka – Suomi vedonlyöntivihje ja kertoimet
EURO2020 karsinnat saa päätöksen Suomen osalta Kreikassa. Kreikka havittelee vielä kolmossijaa tästä lohkosta, Suomi nappasi tärkeän voiton Liechtensteinista ja varmisti jo kisapaikan, mutta tämä ottelun sekin haluaa varmasti viedä kunnialla loppuun. Kreikka on kuitenkin paha vastus kotonaan ja viimeaikaiset otteet ovat kääntäneet kertoimet tässä kotijoukkueelle.

Kreikka – Suomi kertoimet

Pitkävetokertoimet peliin ovat 1.98 – 3.30 – 4.30, joten Kreikalla on tässä ainakin pieni etu. Suomen pelaajat juhlivat Liechtenstein voittoa ja EURO2020 kisapaikkaa läpi yön, joten ihan se paras happi ei Suomella tässä varmasti ole. Markku Kanerva voi myös peluuttaa pelissä muutamia uusia pelaajia ja antaa lepoa joukkueen tukipilareille. Kokoonpano voikin muuttua melkoisesti siitä mikä nähtiin Liechtenstein ottelussa.

Oli lähtökohdat otteluun sitten mitkä tahansa, tässä pelissä taas niitä vedonlyöntikohteita kyllä riittää. Tekevätkö molemmat joukkueet maalin? 2.10 kertoimella tuo ihan hyvä betsi, Ei vaihtoehtokin on saanut kertoimeksi 1.68. Maalintekijävedossa Teemu Pukki on kertoimella 3.50 Suomen joukkueen pienin kerroin, mutta onko Pukki avauksessa tai pelaako edes koko matsissa, mene ja tiedä. Ehkä sieltä kannattaakin hakea hieman eri ukkoja nyt Suomelta maalintekoon, olisiko se seuraavat Rasmus Karjalainen / 4.90 tai Robin Lod 5.50 mahdollisesti?

Kreikka – Suomi tilastot

Moni voi ihmetellä kertoimia, miksi ne ovat näin isosti Kreikalle? Kreikka on pelannut viime pelit ihan mainiosti, Se on kaatanut viime peleissä Suomen pahimmat vastustajat Bosnian 2-1 kotona ja 0-1 Armenian vieraissa. Toki Suomellakin on 3-0 voitot Armeniasta ja Liechtensteinista, mutta Suomen saldo Kreikassa pelatuissa otteluissa ei ole mitenkään mairitteleva.

Suomi kun ei ole 10 viime kohtaamiseen voittanut kuin yhden pelin, 2015 pelatun EM-kisakarsinnan 0-1. Suomi ei näissä 10 ottelussa ole tehnyt kuin 5 maalia, samassa ajassa kun Kreikka on tehnyt 22. toki siellä on 8-1 ja 4-0 tulokset, toki niistä on jo valovuosia aikaa.

Piste-ero näiden joukkueiden välillä on 7 pinnaa, mutta tässä pelissä Kreikka on suosikki.

Lyö vetoa EURO 2020 peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Markku Kanerva peluutti avauksessa Liechtensteinia vastaan seuraavia pelaajia, montakohan tästä muuttuu tähän peliin?

Hradecky – Pirinen, Arajuuri, Toivio, Raitala – Soiri, Kamara, Sparv, Lod – Tuominen, Pukki.

Vaihtopelaajat olivat: Jaakkola, Jensen, Joronen, Karjalainen, Kauko, Lam, O’Shaughnessy, Schuller, Skrabb, Taylor, Väisänen, Väisänen.

Kreikan kokoonpano Armenia-pelissä oli:

Vlachodimos – Giannoulis, Stafylidis, Chatzidiakos, Bakatis – Galanopoulos, Kourbelis – Bakasetas – Mantalos, Pavlidis, Limnios

Vaihtopelaajia olivat: Barkas, Bouchalakis, Donis, Fetfatzidis, Koulouris, Lambropoulos, Masouras, Mavrias, Paschalakis, Siovas, Tsimkas, Vasiliadis

Kreikka – Suomi ilmainen livestream ja ennakko

Matsin voi tuttuun tapaan väijyä Viafree-palvelun avulla, nyt ei isoja bakkanaaleja ole tähän peliin luvassa Liechtenstein-pelin tapaan. Kreikka voi hyvinkin olla tässä ottelussa parempi, mutta se ei vie Suomelta EURO2020 kisapaikkaa pois. Tulosvetoon tähän matsiin niukkoja 0,1 – 0,1 lukemia.

Lyö tästä ja muista EURO2020 -otteluista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *