Veikkausliiga: KPV – SJK klo 17.00 La 20.7.2019

Veikkausliigan toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään Kokkolassa, jossa Veikkausliigan ystäville on tarjolla Pohjanmaan Derby. Peliyhtiöt pitävät SJK:ta ottelussa pienoisena ennakkosuosikkina, mutta Kertoimet.comin silmissä vierasjoukkue on selvä suosikki viemään tämän pelin.

Aikaisemmat kohtaamiset

KPV ja SJK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin helmikuussa Suomen cupissa ja toinen huhtikuun lopussa Veikkausliigassa. Joukkueiden Suomen cupin kohtaaminen päättyi 1-1 tasapeliin, mutta tuossa Veikkausliigan ensimmäisessä väännössä SJK oli kotonaan parempi 1-0 lukemin.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

KPV lähtee otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Kokkolalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen joukkueen isoimmat ongelmat ovat olleet maalinteko ja puolustus. Nämä asiat tuskin tulevat painamaan tässä pelissä, sillä KPV haluaa varmasti viedä Pohjanmaan derbyn nimiinsä.

SJK lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon kuudennelta sijalta. Aleksei Eremenkon Seniorin miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista seinäjokelaisseuralle on kirjattu kuusi voittoa, viisi tasapeliä ja neljä tappiota. SJK:n isoin ongelma on ollut maalinteko, vastaavasti joukkue on pystynyt puolustamaan kurinalaisesti mistä kertoo 14 päästettyä maalia, mikä on Veikkausliigan toiseksi pienin lukema yhdessä Helsingin IFK:n kanssa.

Ennakoidut kokoonpanot

KPV joutuu lähtemään otteluun ilman pelikiellossa olevaa Juri Kinnusta. Lisäksi joukkueelta puuttuu Sebastian Mannström, Telly Shaze, Joonas Myllymäki ja Elhadji Gana Kane. SJK:lta sivussa puolestaan ovat Joonas Sundman, Jarkko Hurme ja Boris Kadio. Myöskään Sergei Eremenko ei ole enää käytettävissä.

KPV (4-4-2):
Marttinen – Rauhala, Bysakata, Koskimaa, Josimov – Heiermann, Helmke, ?, Mäkelä – Roiha, Banza.

SJK (4-3-3):
Aksalu – Elhi?, Nadson, Tikkanen, Hatakka – Mosa, Hetemaj, Arthur – Oliynyk, Ions, Tolonen.

SJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ennakoivat derbystä tasaista vääntöä. Tämä on ymmärrettävää, sillä SJK:n ympärillä on muutama kysymysmerkki ilmassa. Yksi näistä liittyy seinäjokelaisseuran keskikenttään ja sen muodostelmaan, sillä Sergei Eremenko palasi torstaina Latvian pääsarjassa pelaavaan FK Spartaks Jurmalaan.

Toinen iso kysymysmerkki SJK:n kohdalla on hyökkäys. Jostain syystä seinäjokiset eivät ole saaneet nimekkäästä materiaalista huolimatta hyökkäystään toimimaan. Tästä isoimman syyn niskoillensa saa ottaa joukkueen ulkomaalaishankinnat, jotka ovat olleet surkeita pois lukien ylihyväpelaaja Denys Oliynyk.

Vaikka lähtökohdat ovat tasaiset, niin lähdetään tässä pelissä siitä liikkeelle, että SJK pystyy viemään homman nimiinsä ja tägätään lapulle vierasjoukkueen voitto. Tätä me perustemme etenkin SJK:n paremmalla puolustuksella sekä KPV:n poissaoloilla, jotka eivät voi olla näkymättä joukkueen pelistä.

Lyös SJK:n voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *