EM-karsinnat: Kosovo – Englanti klo 19.00 su 17.11.2019

EM-karsinnat jalkapallossa jatkuvat sunnuntaina seitsemän ottelun voimin. Kierroksen kenties mielenkiintoisin ottelu nähdään Fadil Vokrri Stadiumilla Pristinassa, jossa toisistaan mittaa ottavat Kosovo ja Englanti. Peliyhtiöt ovat nostaneet Englannin selväksi ennakkosuosikiksi, mutta lähtökohtien vuoksi, Kosovoa ei missään nimessä pidä aliarvioida, sillä molemmilla mailla on tässä pelissä panoksena lähinnä kunnia.

Aikaisemmat kohtaamiset

Kosovo ja Englanti ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran, tämä nähtiin syyskuussa Wembleyllä, jossa Englanti oli parempi maalein 5-3. Eikoista tuossa pelissä oli se, että illan kahdeksasta maalista peräti kuusi nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla. Pääset katsomaan tuon ottelun parhaat palat alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

seitsemän pisteen ero sarjataulukossa

Kosovo lähtee otteluun A-lohkon kolmannelta sijalta. Bernard Challandes miehistö on pelannut EM-karsinnoissa seitsemän ottelua, joista maalle on kirjattu kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Nämä kaksi tappiota tietää sitä, ettei Kosovo tule pääsemään EM-karsintoihin, kävipä tässä pelissä miten tahansa.

Englanti lähtee puolestaan otteluun A-lohkon piikkipaikalta. Gareth Southgaten suojatit ovat pelanneet EM-karsinnoissa seitsemän ottelua joista maalle on kirjattu kuusi voittoa ja yksi tappio. Tuo Englannin ainoa tappio tuli Tshekille lokakuussa vieraissa.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä pari tilastollista faktaa näistä maista, sillä molemmat ovat pelanneet tuloksellisesti hyvin viimeisten vuosien aikana. Tästä kertoo se, että Kosovolle on kirjattu 18 viimeisestä ottelusta 11 voittoa, viisi tasapeliä ja nuo kaksi edellä mainittua tappiota.

Englanti puolestaan on ollut EM-karsinnoissa järjettömän kovassa tikissä, sillä se on hävinnyt 17 edellisestä pelistään ainoastaan yhden ottelun, loput 16 peliä on päättynyt maan voittoon. Viimeisestä 25 ottelusta Englannille on kirjattu EM-karsinnoissa 21 voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Kerrotaan vielä samaan hengenvetoon, että Englanti on tehnyt 14 edellisessä EM-karsintapelissä 13 kertaa vähintään kaksi maalia.

Ennakoidut kokoonpanot

Kosovo (4-2-3-1):
Muric – Kololli, Aliti, Rrahamani, Vojvoda – Halimi, Berisha – Rashica, Celina, Zhengrova – Nutiu.

Englanti (4-3-3):
Pickford – Trippier, Maguire, Mings, Chilwell – Chamberlain, Winks, Henderson – Rashford, Kane, Sterling.

Englanti ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Englannin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää sillä illan vierailijalla on selvä materiaalietu puolellaan. Englannin osakkeita nostaa meidän silmissämme myös se, että maa on ollut todella kovassa kunnossa EM-karsinnoissa.

Kosovoa ei kuitenkaan kannata aliarvioida täysin, sillä EM-kisapaikkansa jo varmistaneella Englannilla on ottelussa panoksena lähinnä kunnia. Tämän vuoksi Southgate saattaa heittää kentälle kokeilumiehistön ja antaa peliaikaa sellaisille pelaajille, jotka ovat jääneet vähemmälle peliajalle.

Koska Englannin suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me pelaamaan täällä Kertoimet.comissa vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että molemmat maat tekevät ottelussa maalin. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,78 kertoimen, mikä on ihan siedettävä.

Lyö molempien maiden osuman puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *