Korotettu kerroin 8 – 9.11.2019: Sabres, Bruins ja Jets voittoihin | @15.00

Perjantai-iltana sekä perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan jälleen maailman parasta jääkiekko NHL:ää useamman ottelun voimin. Ottelukierroksen starttaa Suomen aikaan perjantaina 8.11 klo 21.00 NHL Global Series primetime ottelu Buffalo Sabres vs. Tampa Bay Ligthning. 

Me poimimme tänään esille vedonlyöntisivusto NordicBetin erikoisvedonlyöntikohteen, jossa veikataan yhdellä samalla vedolla kolmen NHL-ottelun voittajaa yhdellä ja samalla vedolla. Kohde kuuluu lyhyesti ja ytimekkäästi: Buffalo Sabres, Boston Bruins ja Winnipeg Jets voittavat ottelunsa – Kerroin 15.00!

Buffalo – Tampa Bay 8.11.2019 klo 21.00

Buffalo Sabresin ruotsalaispelaajat saavat perjantai-iltana hienon kokemuksen, kun he pääsevät pelaamaan Tukholmassa virallisen NHL-ottelun kotiyleisön edessä. Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Tampa Bayta ottelun ennakkosuosikkina. Tampa Bay on voittanut neljä joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta ja eikä Buffalo ole muutenkaan loistanut viime otteluissa. Primetime ottelut ja erityisesti reissunpäällä pelattavat ottelut ovat kuitenkin aina yllätyksiä täynnä ja Buffalolla on nyt ruotsalaispelaajien sekä kuuman maalivahdin Carter Huttonin johdolla hieno mahdollisuus napata arvokas voitto Tukholman illassa.

Detroit Red Wings – Boston Bruins 9.11.2019 klo 02.30

Tämän ottelun pitäisi olla kolmesta pelistä se selkein. Detroit Red Wing kyntää illasta toiseen eikä joukkueella ole kuin neljä voittoa vyöllään koko alkukaudelta. Boston Bruins sen sijaan taistelee tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkisijoista. Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei kukaan pysty pysäyttämään Bruinsin ykkösketjua David Pastrnak, Patrice Bergeron ja Brad Marchand. On hyvin vaikea uskoa, että siipirikkoinen Red Wingsikään onnistuisi tässä.

Winnipeg Jets – Vancouver Canucks 9.11.2019 klo 03.00

Winnipeg Jets isännöi ensi yönä Vancouver Canucksia. Jets on ollut Vancouverille melkoinen mörkö joukkueiden edellisissä keskinäisissä otteluissa. Winnipeg on nimittäin voittanut peräti kahdeksan edellistä joukkueiden keskinäistä ottelua. Vancouver on viimeksi voittanut Winnipegin 21.12.2016. Kaiken kaikkiaan Vancouver on voittanut vain kolme ottelua joukkueiden 15 edellisestä pelistä. Eiköhän Jets jatka niskan päällä oloa vielä tämänkin ottelun jälkeen.

Nappaa kiinni NordicBetin kolmen kohteen erikoiskerroin 15.00 »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *