Tehostettuja kertoimia EURO 2020 karsintaotteluihin – 15.11.2019

Tällä viikolla pelataan suomalaisittain mahdollisesti historiallisia jalkapallon EM-karsintaotteluita. Suomalaisen jalkapallohypen keskellä on kuitenkin melkein unohtunut, että ympäri Euroopan pelataan paljon muitakin karsintaotteluita kuin Suomi – Liechtenstein.  Muutamat peliyhtiöt tarjoavat EM-karsintaotteluihin tehostettuja kertoimia ja yhdistelmiä, jotka tuottavat osuessaan mukavat voitot. Me nostamme tänään esiin pari LeoVegasin täkyä.

Skotlanti, Krotia ja Itävalta voittavat omat ottelunsa @4.25 – LeoVegas

Ensimmäisenä esitellään lauantai-illan tripla, jossa veikataan Skotlannin, Kroatian sekä Itävallan suorat voitot samalla kohteella. Skotlannin karsinnat ovat menneet aika vihkoon ja viidestä edellisestä ottelusta se on voittanut vain yhden. Maa vierailee lauantaina Kyproksella. Skotlanti on karsintalohko I:ssä pinnan Kyprosta perässä eikä sillä ole enää jatko mahdollisuuksia. Skotlanti ei ole kuitenkaan ikinä historian aikana hävinnyt Kyprokselle eikä se varmasti halua kokea sitä nytkään.

Edellisten MM-kisojen hopeajoukkue Kroatia on suvereeni ennakkosuosikki kotiotteluunsa Slovakiaa vastaan. Kroatia johtaa omaa karsintalohkoansa mutta tarvitsee vielä voiton ollakseen sataprosenttisen varma kisapaikasta. Eiköhän kroatialaiset hoida homman kotonaan.

Itävalta kohtaa niin ikään kotonaan Pohjois-Makedonian ja joukkueen suoran voiton kerroin on vain 1.26. Itävalta on menossa EM-kisoihin eikä se ole hävinnyt karsinnoissa kuin kahdesti. Edellinen kahdenvälinen kamppailu päättyi Itävallan hyväksi 1 – 4. Ernst Happel Stadionilla Wienissä nähtäneen kotivoitto.

leovegasbanneri

Gareth Bale & Marko Arnautovic tekevät maalin @3.75 – LeoVegas

Peliyhtiö LeoVegas tarjoaa varsin mielenkiintoisen kerroinboostin yhdistelmälle Gareth Bale ja Marko Arnautovic tekevät maalin. Balen edusta Wales kohtaa lauantaina oman karsintalohkonsa viimeisen joukkueen Azerbaidzhanin, joka on päästänyt karsinnoissa jo 14 maalia. Wales on ottelussa pakkovoiton edessä, mikäli se haluaa säilyttää teoreettiset mahdollisuudet jatkoon vielä viimeiseen karsintaotteluun (riippuen Unkarin ja Slovakian peleistä). Bale on tehnyt karsinnoissa aiemmin kaksi maalia. Hän on ollut sivussa seurajoukkueensa Real Madridin toiminnasta jo kuukauden loukkaantumisen vuoksi mutta Walesin maajoukkueessa hän on harjoitellut normaalisti ja miehen odotetaan pelaavan. Maali karsintaotteluissa olisi oikein mukava näpäytys Real Madiridille.

Marko Arnautovic taasen on kiistatta Itävallan ykköshyökkääjiä. Mies on tehnyt Kiinan superliigassa kahdeksaan otteluun neljä maalia ja maajoukkueessa edelliseen seitsemään peliin kuusi häkkiä. Itävalta kohtaa karsinnoissa seuraavaksi Pohjois-Makedonian jonka verkkoon on karsinnoissa tehty 11 maalia. Itävalta voitti edellisen kohtaamisen 1 – 4, Arnautovicin tehdessä kaksi maalia.

 

Nappaa kiinni LeoVegasin kolmen kohteen erikoiskertoimet! »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *