Liiga: KooKoo – HPK klo 18.30 ti 12.11.2019

Kouvolan KooKoo isännöi tiistaina ainoassa ottelussa Hämeenlinnan Pallokerhoa. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta historia ei tue tätä väittämää, sillä vierasjoukkueena pelannut osapuoli on ollut näiden joukkueiden kohtaamisissa niskan päällä pisteitä jaettaessa.

Aikaisemmat kohtaamiset

KooKoo ja HPK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuossa marraskuun alussa pelatussa ottelussa KooKoo haki Hämeenlinnasta komean 1-5 vierasvoiton. Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään.

Näistä ensimmäinen on se, että joukkueiden viidessä edellisessä kohtaamisessa on nähty joka kerta vähintään neljä maalia varsinaisella peliajalla (6-8-6-5-4). Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että KooKoo on jäänyt näissä viidessä kohtaamisessa ainoastaan kerran pisteittä (2-0-2-1).

Kolmas ja kenties kaikkein mielenkiintoisin asia liittyy kotivoittoihin, sillä edellisen kerran näiden joukkueiden kohtaamisessa on nähty suora kotivoitto maalikuussa 2017. Tuon jälkeen osapuolet ovat kohdanneet kymmenen kertaa ja näistä peleistä kotijoukkueena pelannut osapuoli on kerännyt ainoastaan neljä pistettä.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Pisteen ero sarjataulukossa

KooKoo lähtee otteluun sarjataulukon jaetulta viidenneltä sijalta. Jussi Ahokkaan suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista kouvolalaisseuralle on kirjattu kymmenen voittoa ja kahdeksan tappiota, näistä voitoista kaksi ja tappioista yksi on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. KooKoon vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet etenkin erikoistilannepelistä, sillä kouvolalaisseura on ylivoimalla (26,03%) ja alivoimalla (85,51%) sarjan toiseksi kovin joukkue.

HPK lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon jaetulta seitsemänneltä sijalta. Antti Pennasen miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista hämeenlinnalaisseuralle on kirjattu yhdeksän voittoa ja kymmenen tappiota, näistä voitoista yksi ja tappioista kaksi on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. HPK:n vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet etenkin maalinteosta, sillä sijoituksesta huolimatta Kerho on tehnyt Liigassa viidenneksi eniten maaleja (2,68 ottelua kohti).

Tasainen peli tulossa

Peliyhtiöt ovat nostaneet KooKoon hienoiseksi ennakkosuosikiksi otteluun, mutta Kertoimet.comin silmissä tämän matsin lähtökohdat ovat täysin ympäripyöreät, sillä molemmilla joukkueilla on omat vahvuutensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Tämän vuoksi unohdetaan suorat voittajat ja lähdetään pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja.

Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia. Tämä siksi, että molemmat joukkueet ovat onnistuneet kaksikon viidessä tuoreimmassa kohtaamisessa neljästi tekemään vähintään kaksi maalia. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon siedettävän 1,88 kertoimen.

Lyö molempien joukkueiden kahden maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *