KooKoo hankki hyökkäykseen nimekkään NHL-pelurin

Kouvolan KooKoo kertoo tehneensä tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Joakim Anderssonin kanssa. 31-vuotias ruotsalaishyökkääjä siirtyy kouvolalaisseuran riveihin Ruotsin pääsarjassa pelaavasta HV71:stä. Anderssonin sopimuksen myötä KooKoolla on tulevalle kaudelle koossa 24 kontrahtia.

Kouvolan KooKoo kertoo tehneensä tulevan kauden mittaisen pelaajasopimuksen Joakim Anderssonin kanssa. 31-vuotias ruotsalaissentteri on Detroid Red Wingsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2007. Hän on pelannut NHL:ssä 232 ottelua, joissa hyökkääjä on viimeistellyt tehot 17+27.

– Joakim on kokenut kahden suunnan keskushyökkääjä. Hän on vahva esimerkkijohtaja ja tekee pelin pieniä voittavia ratkaisuja 700 ottelun kokemuksella kovista kiekkoliigoista, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kuvailee uutta kiinnitystä.

Viimeiset neljä kautta Andersson on pelannut Ruotsin pääsarjassa ensin Örebrön riveissä ja tämän jälkeen HV71:ssä. Kaiken kaikkiaan Andersson omaa Ruotsin pääsarjasta 283 ottelun kokemuksen. Näissä peleissä hän on viimeistellyt 99 tehopistettä. Näistä maaleja on 38.

– Andersson tuo paljon sellaista osaamista, jota olemme hakeneet joukkueeseemme. Hänen hankinnan myötä joukkue on lähtökohtaisesti valmis harjoituskauteen, mutta tietysti mahdollisuuksien mukaan olemme valmiita vahvistamaan joukkuetta myös myöhemmin, Kultanen päättää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: HJK – FC Honka kello 17.00 la 15.8.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset