Kilpeläinen nollasi Ässät

Kuopion KalPa kaatoi tiistaina Porissa pelatussa ottelussa Ässät 0-1 –lukemin. Voiton myötä KalPa nousi sarjataulukossa kahdeksanneksi. Kuopiolaisten ainokaisen ottelussa viimeisteli Aleksi Klemetti. Ottelun hahmo oli kuitenkin 36 kertaa torjunut Eero Kilpeläinen, joka piti etenkin kahden ensimmäisen erän aikana vieraita pystyssä.

Ässät hallitsi ensimmäisen erän peliä ja vei laukaukset 17-3 nimiinsä, mutta erän ainokaisesta vastasi KalPa. Osuma nähtiin vajaan kahden minuutin kohdalla, kun Miikka Pitkänen ja Aleksi Klemetti pääsivät 2vs1 ylivoimahyökkäykseen, jonka päätteeksi Klemetti laukoi Daniil Trasovin kuparisen rikki.

Toinen erä noudatteli ensimmäisen kaavaa. Ässät hallitsi peliä ja vei laukaukset 11-1 nimiinsä, mutta maalinteossa kumpikaan osapuoli ei onnistunut. Lähimmäksi maalia pääsi Miikka Pitkänen, jonka laukaus pysähtyi erän lopussa ylärimaan. Näin myös toiselle erätauolle mentiin vieraiden maalin johdossa.

Kolmas erä oli vauhdikasta kiekkoa, mutta maalinteossa kumpikaan osapuoli ei onnistunut. Erän parhaat paikat tarjoutuivat Tyler Spinkille ja Jokiselle, jotka pääsivät erän puolivälissä sutimaan kiekkoa puolityhjään maaliin, mutta viimeistelyssä kumpikaan ei onnistunut.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Burnley – Leicester City kello 16.00 su 19.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset