KHL-veikkaaminen netissä

Kontinental Hockey League

KHL on Euroopan kovin jääkiekkoliiga ja Suomessa tätä liigaa seurataan todella paljon. Suurin syy tähän on Jokerit, mutta isoja tähtiä pullisteleva KHL on muutenkin mielenkiintoinen. Monta suomalaispelaajaa viilettää KHL:n joukkueissa ja isoja tähtiä pelaa edelleen tässäliigassa. Kotimaiselle Liigalle Jokerien siirto oli aikanaan shokki, mutta ennakkoluuloista huolimatta Jokerit on ottanut muutamassa kaudessa paikan suomalaisten sydämissä koko Suomen KHL-joukkueena. Yhteensä kaudella 2019 – 2020 KHL:ssä pelasi reilut 45 suomalaista Jokerit – joukkue mukaan lukien. Kaudella 2020-2021 lukeman odotetaan olevan suurinpiirtein samoissa lukemissa.

Vedonlyönti KHL-sarjasta kasvaa koko ajan ja tälle kaudelle 24 joukkuetta tarjoaa paljon betsattavaa. Kun jokainen joukkue pelaa 62 ottelua, tietää se sitä että Jokerit pelaa 31 kotiottelua. Kauden 2020/21 alkua synkistää suomalaisittain se fakta että Venäjän ja Suomen rajalla on matkustuskielto koronavirusepidemian vuoksi. Julkisuudessa on pohdittu jopa ratkaisua että Jokerit pelaisi omia kotiotteluitaan Venäjän puolella. Tämä olisi kova paikka faneille ja ehkä kuolinisku suomalaisuudelle Jokerien brändissä. Matkusrajoitukset ja epäselvä koronatilanne hillitsee varmasti myös uusien pelaajien lähtöhaluja rajan taakse.

betsafe banneri 150% bonus

Kiihtyvällä tahdilla Liiga-jengien pajatsoakin on tyhjentänyt kutsuva tuuli Siperiasta. Ruplatukkujen tuoksu on huumaava, joten tällä hetkellä KHL on täynnä käsittämätöntä taitoa. Ville Niemisen sanoin ”ennen Siperiaan jouduttiin, nyt sinne päästään”. Tämän ymmärsi Hjallis Harkimokin. Imu jatkuu ruplan kurssin syöksystä huolimatta vahvana, sillä palkkataso on kuitenkin aivan eri mitä Suomessa. Jokerit on tätä nykyä Jari Kurrin hallinnassa, tosin osaomistus on ”suomalaisella” yhtiöllä, jonka taustalla vaikuttaa iso venäläisyhtiö. Näitä kiemuroita saamme varmasti ihmetellä myös tällä kaudella.

Suomessakin urheilu-uutisissa KHL mainitaan päivittäin ja vedonlyöntisaiteilla KHL on kasvavassa roolissa. Alla olevilta saiteilta löydät satoja KHL-kohteita. Katso vedonlyöntisivustojen parhaat kertoimet kiinnostavaan KHL-liigaan. Ja mikä parasta, Viaplay / Viasat kombo tarjoilee mukavasti lähetyksiä KHL-liigasta ja jotkut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaiset livestream-lähetykset KHL -peleistä! Lyö päivittäin vetoa KHL-peleistä!

Parhaat KHL-kertoimet löydät näiltä vedonlyöntisivustoilta!

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös KHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOnSuomalaisten vedonlyöjien uusi suosikki.
Bonus: 300€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonAloittelijaystävällinen vedonlyöntisivusto. Keskiverrot kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »

KHL:stä voi lyödä etukäteisvetoja ennen kautta ja läpi kauden ottelukohtaisia betsikohteita on kymmeniä ja jopa satoja. KHL matsit ovat myös livevedonlyönnin kohteena, joten vedonlyöjälle KHL on oikein mainio betsauskohde. Aikaeron takia monet ottelut pelataan jo iltapäivästä Suomen aikaa, joten betsaamaan pääsee jo ennen illan ruuhkahuippuja. Ennen kauden alkua suosittua on kausivedot, kannattaisiko näillä kertoimilla jo lyödä vetoa vahvistuneen Jokerit-joukkueen mestaruudesta?

Kauden 2020 – 2021 KHL:n mestaruuskertoimet:

KHL kausi 2020-2021

Paljon on puhuttu ruplan arvon romahtamisen tuomista taloudellisista vaikeuksista ja useat joukkueet ovatkin joutuneet kiristämään rahapussin suita myös tälle kaudelle. Oman mausteensa tähän tuo koronavirus ja se aiheuttamat taloudelliset tappiot jotka romahtivat seurojen niskaan viime kauden ennen aikaisen keskeytyksen vuoksi.

Isoimmilla joukkueilla tuntuu olevan kuitenkin valtavat varannot käytettävissä, sillä isoja siirtoja on nähty ennen tämänkin kauden alkua. Kaikki KHL-siirrot löytyvät mm. Eurohockeyn KHL-sivuilta. Tarkoittaako tämä rumempia lukemia taululle ja sitä myötä tulosvetoon isompia kertoimia isoille lukemille? Joillekin joukkueille nykytilanne saattaa olla liikaa ja yllättäviä vetäytymisiä saatetaan nähdä tälläkin kaudella. Mutta näillä näkymin jäljellä olevat joukkueet pystyvät pelaamaan kauden loppuun saakka.

Jokereiden viime kausi sujui runkosarjan osalta ihan kivasti, joukkue sijoittu läntisessä konferensisssa sijalle 3. ja suomalaiset pääsivät pelamaan hyvistä asetelmista pudotuspelikiekkoa. Jokerit etenivät hienosti aina konferenssin semifinaaleihin asti joissa se on oli määrä kohdata SKA Pietari. Näitä otteluita ei kuitenkaan ehditty koskaan pelata ennen kauden keskeytystä.

Tälle kaudelle tavoitteet ovat jälleen kovat kun Lauri Marjamäki on edelleen päävalmentajan paikalla ja Jari Kurri on vahvistanut joukkuetta entisestään, lähinnä suomalaisilla pelaajilla. Isot megatähtipelaajat puuttuvat, mutta tasaisen vahvalla joukkueella voi päästä todella pitkälle. Mihin asti se sitten riittää, mene ja tiedä. Mielenkiintoisia vahvistuksia on tullut joukkueeseen ja suomalaispelaajien määrä joukkueessa on tällä kertaa kasvamaan päin. Tuoreimmat pelaajasopimukset Jokerit on solminut Julius Junttilan, Iiro Pakarisen, Jordan Schroederin ja Niklas Frimanin kanssa.

Jokereiden ensimmäisten harjoitusten kokoonpanot:

Jokerit ei ole ennen kauden alkua se suurin suosikki voittamaan KHL-sarjaa, mutta se lähtee hakemaan varmaa Playoff-paikkaa ja menestystä sitä myötä.

KHL veikkaajan näkökulmasta

jokerit
Suomalaiset veikkaajat ja kendojanarit tuntevat NHL:n kuin omat taskunsa. Sen sijaan KHL mielletään usein vain venäläisenä rahantekokoneena ja on muutenkin Suomessa yllättävän huonosti tunnettu, vaikka joukkueissa pelaa kymmeniä suomalaisia, ja nyt kaudesta 2014-15 alkaen myös Helsingin Jokerit.

Aikaisempina kausina suomalainen urheilumediakin uutisoi KHL:stä kovin niukasti. Veikkaajan, Jääkiekkolehden ja Urheilulehden panostus KHL:ään oli käytännössä täysin olematon. Edes TV:stä ei matseja nähnyt, koska Nelosella varat eivät riittäneet eikä edes Viasat Hockeyta kiinnostanut. Tämä oli siis ennen, nythän sekä Viaplay ja Viasat näyttävät ottelut maksua vastaan. Jokereiden sarjaan liittyminen on siis antanut KHL:lle myös buustin Suomessa.

KHL-veikkaaja huomaa pian, että NHL:n lainalaisuudet eivät päde KHL:ssä. Jokaisesta KHL -ottelusta on tarjolla valtavasti vedonlyöntikohteita niin Pre-Match kuin Live-vedonlyönnissä. Alta löydät muutamia huomioita, jotka kannattaa pitää mielessä:

Kotietu on merkittävä

KHL:ssä kotijoukkue voittaa lähes 60 % otteluista ja top10-joukkueet jopa yli 70 %. Vierasotteluissa kärkijoukkeetkaan eivät pääse kuin 52 % voittotahtiin. Nhl:ssä kotietu on paljon pienempi.
Prosentit todistavat paitsi reilun kotiedun, myös sen että KHL:ssä kovat ovat kovia.

Jotkut ottelut äityvät melkoiseksi jäähyilyksi kasetin pettäessä syystä tai toisesta. Tuolloin erikoistilannepelaaminen nousee arvoon arvaamattomaan. Tähtipelaajien isot tehot eivät ole harvinaisia varsinkin heikompia joukkueita vastaan.

Perustietoa KHL:stä

KHL (Kontinentalnaja Hokkeinaja Liga) on nykyisin 24 joukkueen ammattilaisliiga, jota pelataan elokuun lopusta huhtikuuhun ja pudotuspelien viimeiseen otteluun saakka. Kaikki pelaavat runkosarjassa kahdesti kaikkia muita joukkueita vastaan ja neljästi oman divisioonansa joukkueita vastaan. Viime kaudesta Slovan Bratislava luovutti oman paikkansa ja siirtyi paikalliseen liigaan pelaamaan.

Joukkueet on jaettu kahteen konferenssiin ja konferenssit on jaettu neljään divisioonaan. Divisioonat on nimetty legendaaristen venäläispelaajien mukaan: Bobrov, Tarasov, Harlamov ja Tsernysov.

Tällä kaudella Venäjältä on 19 joukkuetta ja yksi joukkue Suomesta, Valko-Venäjältä, Kiinasta, Kazakstanista ja Latviasta. Runkosarjassa pelataan yhteensä 62 ottelua.

Bobrov-divisioonassa pelaavat:

Helsingin Jokerit
Dinamo Riika
SKA Pietari
Spartak Moskova
Severstal Tserepovets
Dinamo Moskova

Tarasov-divisioonassa pelaavat:

Dinamo Minsk
Lokomotiv Jaroslav
HK Vitjaz
HK Sotshi
TsSKA Moskova
Torpedo Nizni Novgorod

Harlamov-divisioonassa pelaavat:

Ak Bars Kazan
Avtomobilist Jekateringburg
Metallurg Magnitogorsk
Neftehimik Niznekamsk
Traktor Tseljabinsk
Sibir Novosibirsk

Tsernysov-divisioonassa pelaavat:

Admiral Vladivostok
Amur Habarovsk
Avangard Omsk
Barys Astana
Red Star Kunlun
Salavat Julajev Ufa

Mestarit

2019-20 kausi on liigan kahdestoista. Tässä mestarit.

* 2008 – 2009: Ak Bars Kazan
* 2009 – 2010: Ak Bars Kazan
* 2010 – 2011: Salavat Julajev Ufa
* 2011 – 2012: Dynamo Moskova
* 2012 – 2013: Dynamo Moskova
* 2013 – 2014: Metallurg Magnitogorsk
* 2014 – 2015: SKA Pietari
* 2015 – 2016: Metallurg Magnitogorsk
* 2016 – 2017: SKA Pietari
* 2017 – 2018: AK Bars Kazan
* 2018 – 2019: TsSKA Moskova
* 2019 – 2020: Mestaruutta ei jaettu

Lyö vetoa KHL:stä Unibetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *