Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor UFC-mestaruusottelu klo. 7:15 su 7.10.2018

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor UFC 229 6.10.2018

UFC:n eli Ultimate Fighting Championship tapahtumassa numero 229 jysähtää. Tämän vuoden tai jopa vuosikymmenen mielenkiintoisin ja odotetuin ottelu näkee päivänvalon kun hallitseva mestari kevytsarjan hallitseva mestari Khabib Nurmagomedov ja entinen mestari Conor McGregor kohtaavat.

Erikoisbonukset matsiin Nurmagomedov – McGregor tarjoaa Mr. Green ja Unibet

unibet

Arvostelu

UnibetMonien mielestä Unibet on netin paras vedonlyöntisivu. Nyt UFC fight night 147:n kunniaksi 5x10€ ilmaisvetobonus!
Bonus: 100€

Pelaa »

No milloin ottelu otellaan? Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor -ottelu otellaan Las Vegasin T-Mobile Areanassa lauantaina 6.10. n. klo 7:00 Suomen aikaa. Siinä onkin aamuvirkuilla UFC-faneille ja vedonlyöjille mainiota seurattavaa. Kertoimet povaavat tasaista ottelua – McGregor on kuitenkin altavastaaja.

Kertoimet Nurmagomedov – McGregor otteluun Unibetiltä

Conor McGregor on jälleen otsikoissa. Tällä kertaa mies pääsee riehumaan ihan omassa leipälajissaan eli vapaaottelussa. Loppuvuoden kenties isoin mediaspektaakkeli ja vapaaottelu tullaan käymään taistelijoiden Conor McGregor ja Khabib Nurmagomedov välillä. Vedonlyöntikertoimet otteluun lupailevat McGregorille tappiota tähän otteluun, mutta kertoimet kertovat myös sen että melkoisen tasaisesta ja ennalta arvaamattomasta ottelutuloksesta on kyse. Alustavat kertoimet otteluun ovat 1.55 – 2.45. (Unibet)

Hypetys on alkanut – vuoden tai vuosikymmenen isoin ottelu UFC:ssä:


Conor McGregor on nyt uudessa tilanteessa, sillä aikaisemmin urallaan hän ei juurikaan ole ollut altavastaajan asemassa. Kertoimet McGregorille aikaisemmissa otteluissa ovat olleet aina pienemmät kuin vastustajalla – mitä tulee vapaaotteluun. Kaikki urheilua seuraavat eivät varmasti voineet välttyä Floyd Mayweather – Conor McGregor hypetykseltä ja siinähän kyse oli puhtaasti nyrkkeilystä ja luonnollisesti show-meiningistä. Tuossa ottelussa McGregor oli altavastaaja, kuten kertoimien mukaan myös tässä ottelussa. Ei niin isosti, mutta kuitenkin.

Mitä lähemmäksi ottelu tulee, sitä enemmän ottelusta tulee kertoimia saataville. Tämän hetken pitkävetokertoimet otteluun ovat siis 1.55 – 2.45 Nurmagomedovin hyväksi, tämä siis vajaat pari kuukautta ennen ottelun tapahtuma-aikaa.

Ottelusta voi lyödä vetoa monella eri tapaa ja vinkkiä siitä mitä kaikkea on taatusti luvassa, voi käydä katsomassa omalta suosikkisivustolta. Eri veikkaussivut tulevat tarjoamaan kertoimet esimerkiksi siitä millä tavalla ottelu päättyy, voit lyödä vetoa myös kumpi ottelun päättää ja missä ajassa.

Eräkertoimet, erilaiset erikoisvedot ja monet muut betsimuodot löydät ottelun alta varmasti kaikilta vedonlyöntisivuilta, sen verran isosta UFC-ottelusta on tässä kohtaa kyse.

Nurmagomedov – McGregor ottelun pitkävetokertoimien lisäksi sivustolta löytyy myös mielenkiintoinen vedonlyöntikohde. ”Ottelu siirretään tai perutaan Khabib Nurmagomedovillelle sattuneen tapahturman vuoksi” Ja kyllä kirjoitusasu on nimenomaan tapahturma. Tapaturma vai tapahtuma vai näiden kombo? No joka tapauksessa kertoimet ovat 6.00 – Kyllä vaihtoehdolle, Ei – vaihtoehto on saanut kertoimet 1.09.

Nappaako McGregor sittenkin mestaruuden itselleen? Onko mies kunnossa? Ja mitä tekee ennakkosuosikki Nurmagomedov?

Khabib vai Conor? Lähtökohdat otteluun

Mielenkiintoinen ottelu on joka tapauksessa tulossa. Lokakuussa 2018 paluun kehään tekevä Conor McGregor ottelee hallitsevaa mestaria, Khabib Nurmagomedovia vastaan ja kyseinen ottelu on lanseerattu melkoiseksi superotteluksi. McGregor on otellut vapaaottelukehässä viimeksi marraskuussa 2016, joten viimeisimmästä tosikoitoksesta on todellakin aikaa.

Lippujen hinnat ovat nyt jo nousseet pilviin ilman mustan pörssiäkin. Las Vegasin kuuluisalla T-Mobile Arenassa huonoimmat paikat maksavat n. 180 euroa per lippu ja tästä hinnat luonnollisesti nousevat mitä lähempänä katsomopaikka on. Ring side paikkojen hinnat ovat n. 2200 euroa per lippu, joten siinä on saatu vapaaotteluviihteelle hintaa.


Vertauksen vuoksi UFC 229 lippuihin voidaan ottaa UFC 226 tapahtuman lipunmyynti, halvimmat liput tuohon tapahtumaan olivat n. 75 euroa ja pääotteluna raskaansarjan ottelu Daniel Cormier – Stipe Miocic. No, mestaruusottelu on toki nytkin kyseessä, mutta nimi Conor McGregor vetää yleisöä taatusti. UFC -pomo Dana White on hehkuttanut ottelua jopa UFC:n historian suurimmaksi. No, ehkä nyt ei ihan sentään?

Conor McGregor menetti mestaruuden aikaisemmin sen takia että hän ei puolustanut mestaruutta vaaditussa 500:n päivän aikana. Olisiko nyt aika ottaa tuo takaisin?

Kertoimet ja veikkausvihje otteluun Nurmagomedov – McGregor

Kun vasta ottelun pitkävetokertoimet ovat tarjolla, ei voida oikeastaan spekuloida muuta kuin sillä että kumpi voittaa ottelun. Unibet ja moni muu vedonlyöntisivusto tarjoaa otteluun kertoimet jotka ovat n. 1.50 – 1.60 Nurmagomedoville ja 2.50-2.60 McGregorille. On mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan nämä tästä laskevat tai nousevat mitä lähemmäksi ottelu tulee.

Ottelijoiden tyylit ovat kieltämättä erilaiset ja McGregor omaa huippuunsa nyt hiotun nyrkkeilytaktiikan. Iskut ovat todella voimakkaita ja yksikin kunnolla osunut isku voi laittaa Khabibin lattiaan. Aika useasti McGregor on laittanut vastustajan nopeasti unten maille, nyt vastus on kuitenkin äärimmäisen kova.

Nurmagomedov on vahva matossa, lähinnä taustansa takia. Mitä enemmän otellaan matossa, sen paremmaksi Nurmagomedovin voittoennuste muodostuu. Ja mitä enemmän otellaan pystyssä, McGregorin voittohaaveet kasvavat. Yleinen mielipide on se, että Nurmagomedovin voittoon vaaditaan koko aika – todennäköinen McGregorin voitto on sitten tyrmäyksellä tullut voitto. Mielenkiintoiset lähtökohdat otteluun!

Katso ottelijoiden FIGHT CARD UFC:n omilta sivuilta ja muista että UFC 229 tarjoaa myös muita otteluita ennen pääottelua. Myös näistä otteluista voit lyödä vetoa!

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov on 30 vuotias, 178 senttimetriä pitkä ja n. 70 kiloa painava UFC-tykki.

Khabib Nurmagomedov on kevytsarjan hallitseva mestari ja venäläinen UFC-mestari ei ole hävinnyt urallaan yhtään ottelua. Khabib otteli ennen vapaaottelu-uraa Combat Sambossa, joka on etenkin Venäjällä suosittu kamppailulaji. Eikä siitä varmasti ainakaan haittaa ole ollut miehen uralle. Mies on viihtynyt UFC -kehissä jo kymmen vuoden ajan ja tässä ajassa hän on nakuttanut komean saldon 26-0. Ei ihme että vedonlyöntikertoimet eri veikkaussivuilla ovat hänen puolellaan tässä ottelussa.

Miehen hightlightsit ovat kovaa kamaa, tässä video:

Sarjan mestaruus miehellä on kuitenkin ollut vasta huhtikuusta alkaen kun hän päihitti Al Iaguintan. Ottelu Nurmagomedov – McGregor on siis ensimmäinen jossa hän puolustaa mestaruusvyötään. Nurmagomedov on voittanut 26:sta ottelustaan 10 tuomariäänin, 8 kertaa vastustaja on luovuttanut ja 8 kertaa Khabib on tyrmännyt vastustajan. Mies selkeästi tykkää viedä vastustajansa mattoon sillä Nurmagomedo omaa ottelukohtaisen UFC ennätyksen. 27:stä maahanvientiyrityksestä 21 on onnistunut. Huimia lukemia.

Conor McGregor

Conor McGregor on 30 vuotias, 175 senttimetriä pitkä ja n. 70 kiloa painava entinen mestari.

Conor McGregor on UFC:n tämän hetken ja oikeastaan koko uran aikainen väriläiskä. Ja tämän sarjan entinen mestari. Irlantilaiseta alkuperää oleva taistelija on tulisieluinen ja se on näkynyt kehässä ja viime aikoina valitettavasti myös kehän ulkopuolella.

Monet muistavat miehen ottelusta McGregor – Mayweather, mutta miehen upea urahan on ollut UFC-karkeloissa. Marraskuussa 2016 nappasi teknisellä tyrmäyksellä voiton ja mestaruuden Eddie Alvareziltä, sitä ennen McGregor on ollut myös höyhensarjan mestari. Myös tämän mestaruuden McGregor menetti aikanaan UFC:n omalla päätöksellä.

Iskuvoimaa riittää, tsekkaa video:

McGregorin ottelukartta ei ole niin puhdas kuin vastustajalla, sillä 21-3 lukemat kalpenevat hieman 26-0 lukemiin verrattuna. Viime aikoina Conor McGregor on ollut otsikossa lähinnä siviilissä riehumisen takia, mutta hänen onnekseen UFC 223 -tapahtuman yhteydessä tapahtuneet tapahtumat eivät johtaneet vankilatuomioon. Vihanhallintakurssia sieltä kuitenkin pukkasi, saa nähdä miten tuo vaikuttaa McGregorin valmistautumiseen. Tuskin mitenkään.

Erikoisbonukset matsiin Nurmagomedov – McGregor tarjoaa Mr. Green ja Unibet

unibet

Arvostelu

UnibetMonien mielestä Unibet on netin paras vedonlyöntisivu. Nyt UFC fight night 147:n kunniaksi 5x10€ ilmaisvetobonus!
Bonus: 100€

Pelaa »

Nurmagomedov – McGregor livestream

Ahkerasti UFC:n tapahtumia livenä lähettävä Viaplay on ainakin ennakkotietojen mukaan mukana livestream -palvelunsa mukana tässäkin ottelussa. Todennäköisesti ottelu tullaan lähettämään Pay-Per-View ajatuksella, joten ylimääräistä tulee maksaa mikäli haluaa ottelun nähdä suorana lähetyksenä. Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor -taistelu on sen verran kova juttu UFC-kehissä ja maailmalla että tätä ei kannata ihan olankohautuksella sivuuttaa.

Mikäli omistat UFC Fight Pass – palvelun, ottelu stiimataan luonnollisesti myös sitä kautta.

Ennen ottelua tulemme saamaan jälleen paljon uutisia ja muita mediatapahtumia tämän ottelun tiimoilta, joten pysy kärryillä megaottelun alla tapahtumista. Mikä tärkeintä, katso ottelun kertoimet ja lyö vetoa!

Ja mitähän vielä?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *