Liiga: Kärpät – TPS kello 17:00 lauantaina 16.11.2019

Liiga: Kärpät – TPS veikkausvihje ja kertoimet
Kärpät saa vieraaksi lauantaina TPS:n. Tepsin peli on ollut tällä kaudella synkkääkin synkempää, joskin vieraspeleissä on sentään jotain valoa ollut tunnelin päässä. Kärppiä vastaan ei Oulussa ole tullut varsinaisella peliajalla voittoa miesmuistiin, eikä tule tässäkään pelissä.

Kärpät – TPS kertoimet

Kertoimien puolesta ei pelissä ole kuin yksi suosikki ja se on Kärpät. Tilastojenkaan perusteella TPS on selkeä altavastaaja, mutta silloinhan ne usein ne isoimmat osumat ja muut yllätykset tapahtuvat. Kärpät on kuitenkin pitänyt TPS:n ja muut jengit todellakin aisoissa Raksillassa joten lauantaina ei TPS täällä juhli.

Isoin kysymys ei ole tässä pelissä se että kumpi voittaa vaan se että monellako maalilla Kärpät sen tekee. Maalintekijävetoon Kärpiltä luonnollisesti etunenässä kolmikkoa Lammikko, Pyörälä ja Puljujärvi, tälle kolmikolle on luvassa pelissä varmasti ylivoima-aikaa. Jussi Jokinen oli vielä ennen perjantain peliä ilman maaleja 10 ottelussa, tässähän se olisi hyvä pistää maaliverkot tötterölle? Rätyn veljekset olivat myös alussa tehokkaita ja eivät 2+2 tehot mitkään huonot ole, tulisiko TPS:aa vastaan lisää?

Tepsin paras pistemies on vasen pakki Henrik Larsson tehoilla 2+9. Anton Holm on tehnyt ihan komeat seitsemän maalia, Lauri Pajuniemi 6+1. Pikkufloppauksesta voidaan puhua kyllä Zach Budishin kohdalla 1+6 tehoin, toisikohan nyt uusi valmentaja uusia tuulia maajoukkuetauon jälkeen?

Kärpät – TPS tilastot

Kärppien kotiottelut ovat tällä kaudella sujuneet erinomaisesti. Yhdeksän peliä 7+1 voitot ja 0+1 tappiot. Maaleja näissä peleissä on syntynyt 33-11 eli +22 maalisuhde. Pistekeskiarvo on ollut 2.67 ja se tuskin tämän ottelun myötä pienenee.

Kärpät putosi hieman yllättäen Jääkiekon mestarienliigasta ja nyt keskittyminen on täysin liigassa. Se ei tiedä vastustajille hyvää ja yksi skenario onkin että Kärpät tulee tässä jyräämään vielä koko runkosarjan voittoon, ylivoimaiseen tapaan. Ainoa uhka on tälle Tappara.

TPS on hakenut voittopisteet täältä viimeksi 9.3.2017, jolloin se voitti rankkareilla kotijoukkueen. Jatkoajalla se voitti pelin 18.3.2016, mutta täyteen pistepottiin se ei ole Oulussa viimeiseen 10 otteluun yltänyt eikä yllä nytkään jos se ei tee tämän kauden suurinta yllätystä.

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

Kärpät – TPS ennakoidut kokoonpanot

Näillä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat perjantaina, vaihtuuko maalivahti ja tuleeko muita muutoksia?

Kärpät aloituskokoonpano
Pyörälä – Lammikko – Puljujärvi, Krejcik – Heshka
Jokinen – Kristof – Junttila, Byström – Niemelä
Hermonen – Pesonen – Koblizek, Kukkonen – Niemelä
Lindsten – Metsävainio – Humaloja, Mäkelä
Maalissa Rybar, varalla Annunen

TPS aloituskokoonpano
Suoranta – Filppula – Squires, Piskula, – Viro
Holm – Wirtanen – Korpikoski, Larsson – Windlert
Nurmi – Nättinen – Pajuniemi, Persson – Sund
Janatuinen – Karvonen – Väyrynen, Anttalainen
Maalissa Tirronen, varalla Pohjanoksa

Kärpät – TPS ottelun ennakointi

Ei kai tässä pelissä voi olettaa muuta kuin kotivoittoa? Jätetään nyt pieni hiirenluukku auki sillekin että TPS voi taistella hyvän vierassaldon ja uuden valmentajan johdolla Oulusta pisteen, mutta tuskin into nyt ihan voittoon asti riittää kovakuntoista Kärppä-jengiä vastaan. Lauantaina lukemat voivat olla tylyt, tulosvetoon haetaan maaleja 3,4,5 – 0,1.

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *