Kärpät kaatoi TPS:n Turussa

Oulun Kärpät kaatoi tiistaina Turussa pelatussa ottelussa Turun Palloseuran maalein 1-4. Voiton myötä Kärpät johtaa sarjaa edelleen seitsemällä pisteellä ennen Tampereen Tapparaa. Oululaisten tehokkaimmat ottelussa olivat Julius Junttila (2+1), Jussi Jokinen (1+1) ja Jakub Krjcik (0+2).

Ottelun avausmaali nähtiin hieman avauserän puolivälin jälkeen, kun Lauri Pajuniemi vei turkulaiset johtoon. Osuma oli hyökkääjän kuluvan kauden 13. Kärppien tasoitus nähtiin toisen erän alussa, kun Julius Junttila viimeisteli illan ensimmäisen osumansa.

Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserän lopussa, jossa Kärpät iski kolme maalia pikatahtia. Ensin Jussi Jokinen vei vieraat siirretyn rangaistuksen aikana 1-2 johtoon. Noin minuutti tästä Ludwig Byström iski Kärppien kolmannen osuman tyhjiin ja kun Junttila onnistui vielä maalinteossa 46 sekuntia myöhemmin, vei Kärpät täyden pistepotin 1-4 lukemin mukanaan.

– Me tiedettiin, että haaste tulee olemaan tänään erittäin kova. Tuo työmäärä, mikä Kärpät tekee ottelusta toiseen, on valtava ja siihen pitää pystyä vastaamaan jos heidät haluaa voittaa. Me pystyttiin tänään kaksi ja puolierää pitämään heidät maaleitta, mutta se viimeinen kymppi jäi hieman vajaaksi ja se sitten käänsi tämän ottelun heidän eduksi, TPS:n päävalmentaja Marko Virtanen kertoi pelin jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Barcelona - Napoli, kumpi etenee kahdeksan parhaan joukkoon? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset