Kärpät ja KooKoo tarjosivat maalirikkaan ottelun Oulussa

Oulun Kärpät kaatoi torstaina Oulussa pelatussa ottelussa Kouvolan KooKoon maalein 6-3. Oululaisten tehokkaimmat ottelussa olivat Jesse Puljujärvi (1+2), Mika Pyörälä (2+0), Julius Junttila (1+1), Radek Koblizek (0+2) ja Juho Lammikko (0+2). Voiton myötä Kärpät kasvatti johdon sarjataulukon kärjessä yhdeksään pisteeseen ennen ottelun enemmän pelannutta Tampereen Tapparaa.

Ensimmäinen erä kulki tilastollisesti vierasjoukkueen komennossa. Tästä huolimatta molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä ja paikkansa, mutta viimeistelyssä onnistui ainoastaan kouvolalaisseura. Erän ainokainen nähtiin noin minuuttia ennen erän loppua, kun Kim Strömberg ohjasi Oskari Mannisen laukauksen Patrik Rybarin selän taakse. Osuma oli hyökkääjän kuluvan kauden 11:s.

Toinen erä oli Kärppien heiniä. Oululaisten tasoitus nähtiin viiden minuutin kohdalla, kun Julius Junttila ohjasi Jimi Jalosen syötön verkon perukoille. Toistamiseen KooKoon maalissa pelannut Henrik Haukeland joutui antautumaan reilu minuutti myöhemmin, kun Mika Pyörälä laukoi Juho Lammikon poikittaissyötöstä kotijoukkueen 2-1 johtoon.

Hieman erän puolivälin jälkeen Kärpät karkasi kahden maalin karkumatkalle, kun Jesse Puljujärvi viimeisteli kauden 12:sta osuman takatolpalta Mikko Niemelän ja Lammikon esityöstä. Illan viidettäkään maalia ei tarvinnut odottaa kauan, sillä kolme minuuttia myöhemmin Pyörälä kauhoi maalin edestä Kärppien neljännen osuman. Maali oli Pyörälän 12:s. Näissä 4-1 lukemissa mentiin myös toiselle erätauolle.

Kolmas erä kulki avauserän tavoin kouvolalaisten komennossa. Illan kuudes osuma nähtiin heti erän alussa, kun Toni Kähkönen voi vieraat mukaan pelin Aleksander Boksaksenin esityöstä. Muutama minuutti myöhemmin Kähkösellä oli paikka tuoda vieraat jo maalin päähän, mutta tätä tilaisuutta hyökkääjä ei onnistunut hyödyntämään.

Maalirikkaan otteluun seitsemäs osuma nähtiin erän puoliväissä, kun Julius Hermonen pääsi puolittaiseen läpiajoon KooKoon puolustuspään virheestä. KooKoo onnistui vielä kaunistelemaan lukemia Libor Sulakin osumalla, mutta tämän lähemmäksi vieraat eivät päässeet. Kärpät sen sijaan kaunisteli vielä loppulukemia, kun Jussi Jokinen viimeisteli ottelun loppulukemat tyhjään maaliin pelin viimeisellä minuutilla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Barcelona - Napoli, kumpi etenee kahdeksan parhaan joukkoon? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset