Liiga: Kärpät – HPK kello 18.30 ke 11.12.2019

Liiga jatkuu keskiviikkona kuuden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Oulussa, jossa Kärpät isännöi hallitsevaa mestaria Hämeenlinnan Pallokerhoa. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta kaikki muistavat vielä hyvin, mitä HPK teki Kärpille viime vuoden finaalissa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Kärpät ja HPK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Nämä molemmat kohtaamiset on nähty alkukaudesta Hämeenlinnassa ja niissä molemmissa Kärpät on ollut maalin verran parempi. Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään asia ei suoranaisesti hyppää silmille. Kerrotaan kuitenkin, että näiden kahden joukkueen kohtaamiset ovat olleet yleensä hyvin tasavälisiä. Tästä kertoo myös se että joukkueiden kuusi edellistä kohtaamista on ollut ns. maalin pelejä.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

Kärpät lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Oululaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista Mikko Mannerin suojateille on kirjattu 23 voittoa ja viisi tappiota. Näistä voitoista ja tappioista kaksi on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Kärppien vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet nimekkäästä miehistöstä, puolustuspelistä ja kotiotteluista. Oululaisseuralla on yksi sarjan laadukkaimpia joukkueita. Tämä näkyy etenkin päästetyissä maaleissa ja alivoimalla, jotka ovat sarjan parhaat. Kärpät on myös pelannut Raksilassa kuluvalla kaudella hyvin, sillä se on kärsinyt ainoastaan yhden suoran tappion kotikentällään tällä kaudella.

HPK lähtee otteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta. Hämeenlinnalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista Antti Pennasen miehistölle on kirjattu 16 voittoa ja 13 tappiosta. Näistä voitoista kolme ja tappiosta kaksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

HPK ei loista tilastoissa tai nimimiehillä samalla tavalla kuin Kärpät, joten hämeenlinnalaisseuran vahvuuksia on vaikeampi määritellä. Oululaisseuran tavoin, Kerho on kuitenkin hyvin valmennettu joukkue. Selvin osa-alue, jossa HPK on hyvä, on ylivoima (22,45%), jossa se on muuten selvästi parempi kuin Kärpät (19,10%).

Kärpät ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Kärpät otteluun ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, sillä oululaisseura on kaatanut HPK:n kuluvalla kaudella jo kaksi kertaa. Pikkupetojen osakkeita meidän silmissä nostaa myös se, että Kärpät on pelannut kotikentällään hyvin. Tämän vuoksi tyydytään peliyhtiöiden suoriin kertoimiin ja tägätään lapulle kotivoitto. Tätä me perustelemme sillä, että HPK ei ole ollut vieraissa tällä kaudella niin hyvä, että se pystyi haastamaan tosissaan sarjajohtajan.

Lyö Kärppien voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *