KalPa päätti kahdeksan ottelun tappioputkensa

Kuopion KalPa päätti lauantaina kahdeksan ottelun tappioputkensa, kun Tommi Miettisen suojatit hakivat Lappeenrannasta 2-4 vierasvoiton SaiPasta. Loppulukemien myötä SaiPa on hävinnyt neljä edellistä peliään.

Ottelun avausmaalia jouduttiin odottamaan Lappeenrannassa aina toisen erän puoliväliin asti, ennen kuin Tommi Jokinen vei vieraat johtoon. Ottelun toinen maali nähtiin päätöserän alussa, kun Kai Kantola vei KalPan kahden maalin karkumatkalle.

SaiPa sai kaipaamansa kavennuksen kuusi minuuttia myöhemmin, kun Robin Salo toi isännät mukaan peliin kauden kolmannella maalilla, mutta erän puolivälissä KalPa meni menojaan Miikka Pitkäsen ja Juuso Könösen osumilla. Maali oli Könösen kauden ensimmäinen.

Kotijoukkue onnistui vielä kaunistelemaan loppulukemia Veeti Vainion ylivoimamaalilla neljä minuuttia ennen loppua, mutta tämän lähemmäksi SaiPa ei päässyt. Näin KalPa päätti kahdeksan ottelun tappioputkensa 2-4 vierasvoitolla ja venytti samalla SaiPan tappioputken pituuden neljään peliin.

– Tämä oli meille iso voitto. Olen erittäin tyytyväinen miten me tänään pystyttiin pelaamaan. Me siedettiin SaiPan vahvoja hetkiä ja esiinnyttiin mielestäni hyvin 60. minuuttia. Silloin kun sä pystyt pelaamaan koko pelin hyvin, niin silloin voittoja myös yleensä tulee, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen kertoi pelin jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Serie A: Atalanta - Napoli 01.07.2020 Klo 20:30

Kiikarit tulostaululla ei ole vaihtoehto tähän otteluun!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset