KalPa aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Kuopion KalPa kertoo seuran verkkosivuillansa aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut koskevat vakituista henkilöstöä toimistolla, joukkueessa ja ravintolassa. Yhtiön suunnittelemat toimenpiteet voivat johtaa työntekijöiden lomauttamiseen tai irtisanomiseen tuotannollis-taloudellisilla perusteilla. Neuvottelut alkavat ensi keskiviikkona ja niiden arvioitu päättymisajankohta on 15.4.2020.

KalPa Hockey Oy kertoo seuran verkkosivuilla aloittavansa yhteistoimintalain 8. luvun mukaiset yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut koskevat vakituista henkilöstöä toimistolla, joukkueessa ja ravintolassa. Kuopiolaisseura perustelee neuvotteluja voimakkaasti heikentyneellä kassavirralla sekä ennusteeseen siitä, että kausikortti- ja yhteistyökumppanitulot heikkenevät tulevaisuudessa.

– Alustavan arvion mukaan mahdolliset määräaikaiset lomautukset tulevat kestämään enintään 90 päivää ja toteutuessaan lomautukset tulisivat kohdistumaan enintään 21 työntekijään. Jos irtisanomisiin jouduttaan, ne voisivat kohdistua enintään yhdeksään työntekijään, KalPan tiedotteessa kerrotaan.

Kuopiolaisseura kertoo aloittavansa neuvottelut tulevan viikon keskiviikkona ja saattavansa se päätökseen huhtikuun 15. päivä. Päätöksen myötä KalPasta tuli viides liigaseura, joka aloittaa YT-neuvottelut. Muut kolme ovat Rauman Lukko, Lahden Pelicans, Jyväskylän JYP ja Lappeenrannan SaiPa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Barcelona - Napoli, kumpi etenee kahdeksan parhaan joukkoon? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset