Kaapo Kakko allekirjoitti NY Rangersin kanssa kolmen vuoden sopimuksen

Päättyneellä kaudella Liigassa taidoillaan häikäissyt Kaapo Kakko on allekirjoittanut NHL-seura NY Rangersin kanssa torstaina kolmen vuoden tulokassopimuksen. Kakon uusi sopimus voi tuoda turkulaishyökkääjälle peräti 2,65 miljoonan dollarin vuositulot, mikäli kaikki menee nappiin. Vastaavasti hänen palkkansa voi olla myös 70 000 euroa, mikäli hän pelaa koko kauden AHL:ssa.

Turun Palloseuran kasvatti Kaapo Kakko on allekirjoittanut NHL-seura NY Rangersin kanssa kolmen vuoden tulokassopimuksen. 18-vuotias hyökkääjä saa seurassa tulokkaiden maksimipalkan 925 000 dollaria, mikäli hän pelaa koko kauden maailman kovimmassa kiekkoliigassa.

Mikäli Kakko puolestaan pelaa AHL:ssa, hänen palkkansa putoaa 70 000 dollariin, eli 62 000 euroon. Jos taas Kakko ja Rangers pelaavat huippukauden, voi turkulaisnuorukaisen vuosipalkka nousta peräti 2,65 miljoonaan euroon. Tämä kuitenkin vaatii sitä, että hän ja seura onnistuvat ylitse odotusten.

Rangers varasi Kaapo Kakon viime kesän draftin toisena pelaajana. Häntä ennen varattiin ainoastaan New Jersey Devilsiin siirtynyt Jack Hughes. NHL:n legendaarisimpiin seuroihin kuuluva Rangers ei ole varannut koskaan aikaisemmin eurooppalaista pelaajaa näin pienellä varausnumerolla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Burnley – Leicester City kello 16.00 su 19.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset