Liiga: JYP – SaiPa kello 18.30 pe 22.11.2019

Perjantain liigakierroksen toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään Jyväskylässä, jossa kuuden ottelun voittoputkessa liitävä JYP isännöi Lappeenrannan SaiPaa. Peliyhtiöt ovat nostaneet JYPin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta historia ei tue tätä väittämää, sillä Hurrikaanit ovat voittaneet osapuolten edellisen kohtaamisen vuosi sitten.

Aikaisemmat kohtaamiset

JYP ja SaiPa ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin elokuussa harjoituskaudella ja toinen Liigassa lokakuussa. SaiPa voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen vieraissa maalein 3-5 ja puristi jyväskyläläisseurasta voiton myös kaksikon toisessa kohtaamisessa 2-1 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että SaiPa on ollut JYPille vaikea vastus kaadettavaksi viimeisen reilun vuoden aikana, sillä lappeenrantalaisseura on voittanut kaksikon neljä tuoreinta kohtaamista. Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä JYP ei ole tehnyt joukkueiden kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa kertaakaan kolmea maalia enempää.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat otteluun

JYP lähtee otteluun sarjataulukon kolmannelta sijalta. Pekka Tirkkosen miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista jyväskyläläisseuralle on kirjattu 14 voittoa ja kahdeksan tappiota. Näistä voitoista yksi ja tappioista kaksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

JYPin vahvuudet kuluvalla kaudella ovat ennen kaikkea löytyneet maalinteosta ja kotipeleistä. Maalinteon vahvuudesta kertoo se, että JYP on tehnyt sarjassa eniten maaleja. Kotipelien vahvuuksista kertoo puolestaan se, että JYP on jäänyt Hippoksella kuluvalla kaudella ainoastaan kerran pisteittä.

SaiPa lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Tero Lehterän miehistö on pelannut kuluvalla 22 ottelua, joista lappeenrantalaisseuralle on kirjattu kymmenen voittoa ja 12 tappiota. JYPin tavoin SaiPan voitoista yksi ja tappoista kaksi on ollut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

SaiPan vahvuuksia on vaikeampi määritellä, sillä se ei loista millään osa-alueella. Sen sijaan se on tasaisesti vahva maalinteossa, kotikentällään ja ylivoimalla. Vaikeaa SaiPalla on ollut vieraissa ja puolustuspelissä. Näistä kertoo se, että SaiPa on vieraissa sarjan neljänneksi huonoin joukkue. Puolustuspelin ongelmista kertoo puolestaan se, että lappeenrantalaisseura on päästänyt TPS:n kanssa neljänneksi eniten maaleja.

JYP ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet JYPin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimista. Ikävä kyllä historia ei puolla peliyhtiöiden kertoimien asiantuntijoiden näkemystä, sillä JYP on voittanut SaiPan edellisen kerran vuosi sitten. Peliyhtiöiden kertoimien laskijoiden näkemyksessä on kuitenkin perää, sillä JYP on ollut viimeisten viikkojen aikana aivan maagisessa vireessä. Tämän on saanut kokea muun muassa sarjan kovimpiin joukkueisiin kuluvat tamperelaisseurat.

Koska JYPin suorasta voitoista saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että järjettömän kovassa iskussa oleva Julius Nättinen tekee ottelussa maalin. Tähän vaihtoehtoon Unibet tarjoaa 1,92 kertoimen.

Lyö Julius Nättisen osuman puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *