Liiga: JYP – KooKoo kello 18.30 ke 15.1.2020

Liiga jatkuu keskiviikkona neljän ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia pelejä nähdään Hippoksen jäähallissa, jossa toisistaan mittaa ottavat JYP ja KooKoo. Peliyhtiöt ovat nostaneet hirmuisessa kunnossa olevan kouvolalaisseuran otteluun ennakkosuosikiksi, mutta Kertoimet.com ei allekirjoita tätä näkemystä.

Aikaisemmat kohtaamiset

JYP ja KooKoo ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolmesti, mikäli mukaan lasketaan myös kauden alla pelattu harjoitusottelu. Näistä peleistä kaksi ensimmäistä kohtaamista päättyi JYPin selvään voittoon, mutta joukkueiden kolmas ja tuorein vääntö päättyi kouvolalaisten voittoon.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että osapuolten neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään neljä maalia (6-4-6-8). Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että KooKoo on voittanut joukkueiden kuudesta tuoreimmasta kohtaamisesta ainoastaan yhden pelin.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

JYP lähtee otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta. Jyväskyläiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 38 ottelua, joista Pekka Tirkkosen suojateille on kirjattu 23 voittoa ja 15 tappiota. Näistä voitoista ja tappiosta kaksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

KooKoo lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon neljänneltä sijalta. Kouvolalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 38 ottelua, joista Jussi Ahokkaan suojateille on kirjattu 24 voittoa ja 15 tappiota. Näistä voitoista viisi ja tappiosta neljä on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

Ennen kuin mennään tuomion julistukseen, niin kerrotaan vielä, että JYP on sarjan kymmenenneksi kovin joukkue viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa kuudella pisteellä (2-0-0-3). KooKoo on puolestaan tämän samaisen tilaston kovin joukkue 14 pisteellä (4-1-0-0) Ilveksen kanssa.

KooKoo ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet KooKoon otteluun hienoiseksi ennakkosuosikiksi. Tämä näkemys on perusteltua, sillä kouvolalaisseura liitää parhaillaan kymmenen pelin pisteputkessa, kun taas JYP on hävinnyt neljästä viimeisestä pelistään kolme ottelua.

Vaikka peliyhtiöt ovat nostaneet KooKoon otteluun ennakkosuosikiksi, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta. Tätä me perustelemme JYPin hyvillä esityksillä Hippoksen jäähallissa sekä historialla, sillä KooKoo on voittanut JYPin vieraissa tämän vuosikymmenen aikana ainoastaan kerran!

Lyö JYPin voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *