Liiga: JYP – Kärpät klo 17.00 La 21.9.2019

Liiga jatkuu lauantaina kuuden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Jyväskylässä, jossa toisistaan mittaa ottavat JYP ja Kärpät. Oululaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina ja syystä, sillä Kärpät on syystä tai toisesta ollut hankala vastus jyväskyläläisseuralle viime vuosina.

Aikaisemmat kohtaamiset

JYP ja Kärpät kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kertaa. Nämä joukkueiden kaikki neljä kohtaamista päättyi oululaisseuran voittoon, mutta yksi näistä voitoista tuli vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Edellisen kerran JYP on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen helmikuussa 2018. Tuolloin JYP oli kotikentällään rankkareiden jälkeen parempi 5-4 lukemin.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

JYP lähtee otteluun sarjataulukon jaetulta 11. sijalta yhdessä Turun Palloseuran kanssa. Jyväskyläläisseura on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua, joista Pekka Tirkkosen suojateille on kirjattu yksi voitto, yksi tappio jatkoilla ja kaksi suoraa tappiota. JYPin isoimmat ongelmat alkaneella kaudella ovat löytyneet puolustuksesta, sillä joukkue on päästänyt näissä 15 ottelussa peräti 15 maalia, joka on sarjan kolmanneksi suurin lukema.

Kärpät lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon jaetulta kärkipaikalta yhdessä Tampereen Tapparan kanssa. Oululaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella neljä ottelua, joista Mikko Mannerin miehistölle on kirjattu kolme suoraa voittoa ja yksi voitto jatkoilla. Oululaisseuran vahvuudet alkaneella kaudella ovat löytyneet puolustuksesta, sillä Kärpille on tehty vähiten maaleja koko sarjassa.

Joukkueiden erikoistilannepeliä katsoessa huomaa, että Kärpät on ylivoimalla sarjan kymmenenneksi kovin joukkue (18,18%). Vastaavasti alivoimalla Kärpät on sarjan kovin joukkue (100%). JYP on puolestaan ylivoimalla (14,29%) sarjan kolmanneksi huonoin joukkue ja alivoimalla (53,85%) toiseksi huonoin.

Kärpät ennakkosuosikki

Kärpät lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja syystä, sillä oululaisseura on ollut JYPille hankala vastus viimevuosina. Vierasjoukkueen voittoa puoltaa myös se fakta, että Kärppien alkukausi on ollut selvästi parempi kuin JYPin. Koska tässä pelissä oululaisten kerroin tulee todennäköisesti jäämään alle 1,80, niin tarkistaa ennen vedon asettamista myös vaihtoehtoisia kohteita. Mikäli molempien joukkueiden kerroin kahdelle maalille on parempi kuin Kärppien suora voitto, niin pelaa sitä miellummin. Tätä me perustelemme sillä, että molemmat joukkueet pelasivat eilen, eikä energia tasot riitä vielä tässä vaiheessa kautta pelaamaan täysillä 120 minuuttia putkeen.

Siirry Casino Winnerin sivuille tämän linkin kautta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *