Liiga: JYP – HIFK kello 18:30 pe 24.1.2020

Liiga: JYP – HIFK veikkausvihje ja kertoimet

JYPin traktorilla on jo kevätkynnöt alkaneet, joukkue on nyt viiden pelin tappioputkessa. Seuraava mahdollisuus nostaa kuokka pellosta tulee tässä kun alisuorittava HIFK liukuu vieraaksi. Kertoimet kertovat ottelun ennakkoasetelmat, mutta mitä mahtaa perjantaina tapahtua Jyväskylässä?

Kukas juhlii perjantaina? JYP vai HIFK? Molemmat kun ei vaan voi…

JYP – HIFK kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet ovat siis HIFK:lle päin kallellaan, mutta eiköhän se ole jo JYPin aika piristyä ja IFK:n heikkojen peliesitysten jatkua. IFK ei tällä kaudella montaa kertaa ole neljää maalia enempää tehnyt ja tuskin tekee nytkään. NordicBet tarjoilee tähän kertoimet 2.65 – 4.15 – 2.36, joten IFK on suosikki. Vaikka JYP onkin rämpinyt useamman pelin peräkkäin, tämä ottelu sytyttää ja parilla pikamaalilla saa IFK:n kanveesiin.

JYPin Julius Nättinen johtaa edelleen Liigan pistepörssiä ennen Kristian Kuuselaa ennen torstain pelejä, Teemu Turunen on kolmosena ja toki loukkaantuneena 1,5 kk sivussa. Pistepörssin voitosta käydään varmasti vielä huima kamppailu, kautta on vielä vajaa kolmannes pelaamatta. Tuppurainen, Turkulainen ja Immonen ovat muut pelaajat jotka ovat kotijoukkueesta tehneet yli 30 pistettä.

IFK:n terävin syömähammas Teemu Turunen on edelleen telakalla (14+26) ja kultakypärää tässä ottelussa tulee pitämään Sebastian Dyk (15+13). Samoissa pinnoissa on Jesse Saarinen (6+22) ja Otto Paajanen 13+14 siinä perässä.

JYP – HIFK tilastot

Tällä hetkellä JYP ja HIFK ovat säälipleijarijoukkueita ja molemmilla pinnoja 69. JYP on tosin pelannut yhden ottelun enemmän. Paikka pudotuspeleissä on aika varmoissa kantimissa, mutta joukkueet varmasti haluavat välttää säälipleijarit ja kakkoskierroksen Kärpät – Tappara kaksikon. No, pudotuspeleissä ei helppoja vastustajia tulekaan.

JYP on hävinnyt nyt viisi peliä peräkkäin ja seitsemästä pelistä kuusi. HIFK tarjoaa oivan sytykkeen jälleen uuteen roihuun ja tästä kolme pistettä JYPille olisi hieno alku taas loppukaudelle. HIFK varmasti hakee samaa, mutta ainakin Ässiä vastaan peli oli jälleen melkoisen halutonta neppailua, kotiyleisön edessä.

HIFK:n tilastot ovat 10 viimeisen pelin osalta 3-5-2 maalierolla 29-26 ja JYPillä 4-0-6 maalierolla 26-34. HIFK ei montaa kertaa tällä kaudella ole neljää maalia enempää tehnyt, joten tuskin sitä tekee Jyväskylässäkään. JYPin edellinen yli kahden maalin peli on 4.1., tuolloin Pelicans kävi räpiköimässä Jyväskylässä viiden päästetyn maalin verran.

Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet tiukan niukkoja tai runsasmaalisia mättäjäisiä. Kummalla mennään nyt? 10 viimeiseen peliin mahtuu 6-7 voitto jatkoajalla IFK:lle ja 1-2 voitto IFK:lle. Samoin kuin 6-5 jatkoaika JYPille ja 3-1 voitto Jypille. Tulosvedon osuminen maaliin onkin melkoinen urakka…

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

JYP – HIFK ennakoidut kokoonpanot?

JYPin taival Turussa oli karu, 5-2 tappio. Siinä ottelussa avauskokoonpanot olivat seuraavat:

Turkulainen, Siikonen, Nättinen – Kalteva, Honka
Tuppurainen, Immonen, Kalapudas – Mäenpää, Lindroos
Palmu, Hytönen, Louhivaara – Allen, Honka
Stråka, Siikanen, Kalajanniska – Kakkonen
Laurikainen, varalla Ruusu

HIFK voitti Ässät lopulta kolikonheitossa rankkareilla

Tallberg, Paajanen, Leskinen – Järvinen, Lyytinen
Saarinen, Lundell, Dyk – Varakas, Kousa
Keränen, Sallinen, Nordgren – Winberg, Motin
Engberg, Nykopp, Keränen – Ahonen
Maalilla Engren, varalla Tuohimaa

JYP – HIFK ottelun ennakointi

JYPin olisi pikkuhiljaa palattava voittojen tielle ja kituva HIFK antaa tähän hyvän mahdollisuuden. Viisi peräkkäistä tappiota ei anna parasta mahdollista lähtökohtaa tälle pelille, mutta HIFK sytyttää aina. Perjantai-ilta, lato täynnä ja voitto? Tulosvetoon 2,3,4 – 1,2,3 lukemia…

Vieläkö muistellaan?

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *