Jukurit yllätti Ilveksen Mikkelissä

Mikkelin Jukurit nappasi alkaneen kauden viidennen voiton, kun Marko Kauppisen suojatit kaatoivat lauantaina Mikkelissä pelatussa ottelussa sarjajohtaja Tampereen Ilveksen 5-3 –lukemin. Jukureiden hahmoja ottelussa olivat 1+1 tehot summannut Jesper Piitulainen ja 36 kertaa voiton eteen torjunut Sami Rajaniemi.

Ilves tuli otteluun hyvin ja johti avauserän jälkeen peliä Panu Miehon ja Eemeli Suomen maaleilla 0-2. Ensimmäisellä erätauolla Tupsukorvien pelissä tapahtui kuitenkin jotain, sillä Jukurit käänsi toisessa erässä pelin eduksensa Teemu Pulkkisen, Kristian Afanasjevin, Ville Leskisen ja Jesper Piitulaisen maaleilla. Näistä osumista viimeinen syntyi kahden miehen ylivoimalla.

Päätöserässä Ilves yritti viritellä kiriä ja onnistuikin kaventamaan erän alussa Arttu Ruotsalaisen ylivoimamaalilla, mutta Joachim Rohdin viimeisteli ottelun loppulukemat kaksi minuuttia myöhemmin. Voitto oli Jukureille makoisa, sillä se ohitti samalla sarjataulukossa Vaasan Sportin ja nousi toiseksi viimeiseksi. Tilanne saattaa kuitenkin muuttua ensiviikolla, sillä Sport on pelannut ottelun vähemmän.

– Jukurit pelasi tänään hyvän pelin. Me tiedettiin heidän vahvuudet ja pystyttiin eliminoimaan ne ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä ei, se oli meiltä kokonaisuudessa heikko esitys. Kolmannessa erässä me yritettiin vielä viritellä kiriä, mutta ei onnistuttu siinä, Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kertoi pelin jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Inter Milan – Real Madrid kello 22.00 ke 25.11.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset