Liiga: Jukurit – Sport kello 17.00 la 18.1.2020

Liiga jatkuu lauantaina kuudehn ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita nähdään Mikkelissä, jossa toisistaan mittaa ottavat kaksi sarjan huonointa joukkuetta. Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä molempien joukkueiden pitäisi saada tästä pelistä pisteitä.

Aikaisemmat kohtaamiset

Jukurit ja Sport ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Nämä molemmat ottelut ovat päättyneet Jukureiden selvään voittoon, sillä kaksikon ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-4 ja toinen 6-1 lukemin mikkeliläisille. Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Jukurit on saanut osapuolten viidessä edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään yhden pisteen (3-1-1-0). Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että joukkueiden neljässä edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään viisi maalia (7-5-8-6).

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa. Lisäksi vaihtuvia viikkotarjouksia!
Bonus: 100€

Pelaa »
bethard

Arvostelu

BethardZlatanin lanseeraama vetofirma vakuuttaa kertoimilla ja bonusvaihtoehdoillaan.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
zulabet

Arvostelu

ZulabetHyvä talletusbonus ja paljon vaihtuvia kampanjoita. Suomennos jättää toivomisen varaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
olybet

Arvostelu

OlybetOlybet tarjoaa kaikille uusille pelaajille uusitun 50€ riskittömänvedon ilman kierrätysvaatimusta.
Bonus: 50€

Pelaa »
eaglebet

Arvostelu

Eagle BetToimiva bonus, suomennosta odotellessa. Tarvitset bonuskoodin: PELAA125
Bonus: 125€

Pelaa »
royalpanda

Arvostelu

Royal Panda2018 perustettu saitti yllättää positiivisesti hyvällä 20€ ilmaisveto bonuksellaan. Verovapaa.
Bonus: 20€

Pelaa »

Lähtökohdat

Jukureiden kausi on mennyt tähän mennessä kutakuinkin juuri niin kuin moni asiantuntija ennen kauden alkua odotti, sillä lähes kaikki rankkasivat mikkeliläisseuran sarjan häntäpäähän. Tilastojen valossa Jukureiden suurimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat löytyneet niin hyökkäyksestä, kuin myös puolustuksesta, näistä kertoo myös se, että Jukurit on tehnyt sarjassa neljänneksi vähiten maaleja ja päästänyt niitä eniten.

Sport puolestaan kuului ennen kauden alku niihin joukkueisiin, jonka uskottiin pystyvän pelaamaan viimeisestä pudotuspelipaikasta. Toisin on kuitenkin käynyt, sillä vaasalaisseura komeilee sarjataulukon hännillä. Yleensä me olemme nimenneet tässä kohtaa seuralta jonkun heikkouden tai vahvuuden, mikä on ollut yksi tekijä tilanteessa. Sportin kohdalla syyt menestymättömyyteen löytyvät toimistolta! Se ei ole sattumaa, että KooKoo pystyy rakentamaan menestyvän joukkueen paljon vaikeammalla talousalueella, kuin Sport. Sekään ei voi olla sattumaa, että Vepsu putosi Veikkausliigasta, vaikka Vaasan kokoinen talousalue varmasti mahdollistaa pelaamiseen maamme pääsarjassa. Se miksi näin on käynyt, johtuu siitä, että Vaasassa ei ole osaamista, eikä halua, eikä kunnianhimoa.

Tasainen ottelu tulossa

Peliyhtiöt ovat nostaneet Jukurit otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, kun katsoo historiaa sillä Jukurit on voittanut joukkueiden viidestä viimeisestä kohtaamisesta neljä peliä. Kotijoukkueen voiton puolesta puhuu myös se, että Sport on voittanut edellisen kerran pelin Mikkelissä tammikuussa 2018.

Vaikka ennusmerkit puoltavatkin pelaamaan Jukureiden voiton puolesta, niin lähdetään me pelaamaan täällä Kertoimet.comissa vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan yli viiden maalin peli, johon Unibet tarjoaa 1,86 kertoimen.

Lyö yli viiden maalin pelin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *