Jukurit hankki ruotsalaishyökkääjän

Mikkelin Jukurit kertoo seuran verkkosivun tiedotteessa tehneensä tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Joachim Rohdin kanssa. 28-vuotias hyökkääjä siirtyy Jukureihin Ruotsin pääsarjassa pelaavasta Brynäsista.

Mikkelin Jukurit kertoo tehneensä tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Joachim Rohdin kanssa. 28-vuotias laitahyökkääjä omaa Ruotsin pääsarjasta yli 500 runkosarja- ja playoffs-ottelun kokemuksen. Näissä peleissä 184-senttinen ja 92-kiloinen hyökkääjä on viimeistellyt 137 tehopistettä. Näistä maaleja on 55. Brynäsin lisäksi Rohdin on edustanut SHL:ssa Timråta, Linköpingiä, Färjestadia ja Karlskronaa.

Oikea käsi alhaalla pelaava Rohdin tuo Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan nuoreen joukkueeseen runsaasti johtajuutta ja esimerkkiä.

– Pelkkä työteliäisyys ei kuitenkaan riitä, vaan odotamme myös tehoja. Keväällä tavatessamme totesimme yhdessä, että Jukurit tarvitsee työmiehen lisäksi myös maaleja. Kymmenen osuman maalipyssy on siis kaivettava naftaliinista.

Rohdin sopimuksen myötä Jukureilla on tulevalle kaudelle koossa 26 kontrahtia. Näistä kaksi on maalivahteja, yhdeksän puolustaja ja 15 hyökkääjiä. Joukkueen päävalmentajana tulevalla kaudella toimii Marko Kauppinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: HJK – FC Honka kello 17.00 la 15.8.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset