Juhamatti Aaltonen palaa Kärppiin

Oulun Kärpät kertoo seuran verkkosivujen tiedotteessa tehneensä loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Juhamatti Aaltosen kanssa. 34-vuotias hyökkääjä liittyy oululaisseuran vahvuuteen Lahden Pelicansista, jossa hän ehti pelaamaan kuluvalla kaudella 48 ottelua 17+20 tehoilla.

Liigaa ylivoimaisesti johtava Kärpät on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Juhamatti Aaltosen kanssa. ”Juhis” siirtyy oululaisseuran vahvuuteen Lahden Pelicansista, jossa hän heti pelaamaan kuluvalla kaudella 48 ottelua tehoilla 17+20.

Kärpät on liukkaalle hyökkääjälle tuttu seura entuudestaan, sillä hän on saanut Oulun seudulla kiekko-oppinsa. Aaltonen on myös voittanut Kärppien vahvuudessa urallaan neljä Suomen mestaruutta. Näistä mestaruuksista hän on ratkaissut itse yhden.

– Hienoa, että saatiin oma kasvatti loppukaudeksi Kärppiin. ”Juhiksen” erikoisosaaminen esimerkiksi ylivoimapelissä ja ratkaisupelaajana tiedetään jo entuudestaan. Hän tulee varmasti vahvistamaan meidän joukkuetta entisestään, Kärppien Urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo seuran tiedotteessa.

Aaltonen nähdään Kärppien riveissä ensimmäisen kerran huomenna perjantaina, jolloin oululaisseura kohtaa Helsingin IFK:n. Kertoimet.com tarjoaa tähän peliin ilmaisen vinkin, jonka pääset lukemaan sivuiltamme viimeistään ottelupäivän aamuna.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Barcelona - Napoli, kumpi etenee kahdeksan parhaan joukkoon? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset