Jorosen siirto Italiaan sai sinetin

Suomen A-maajoukkuemaalivahti Jesse Joronen siirtyy kolmevuotisella sopimuksella Italian pääsarjaan täksi kaudeksi nousseeseen Bresciaan. Italialaisseura maksaa FC Kööpenhaminalle 26-vuotiaasta maalivahdista viisi miljoonaa euroa. Tanskalaisseura tekee Joroisesta hyvän tilin, sillä se maksoi itse maalivahdista muutama vuosi sitten miljoonan.

Suomen A-maajoukkuemaalivahti Jesse Joronen on tehnyt kolmevuotisen sopimuksen Italian pääsarjaan täksi kaudeksi nousseen Bresican kanssa. Italialaisseura maksaa FC Kööpenhaminalle siirrosta viisi miljoonaa euroa. Osapuolet pääsivät Joroisen sopimuksesta jo kesällä yhteisymmärrykseen, mutta varmistuksen sinetin tuo kauppa sai vasta nyt, kun Brescia sai talousasiansa kuntoon.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Jorosen pelaamiseen täällä. Hän pystyy pelaamaan erittäin korkealla tasolla ja osoitti sen viime vuonna Atalantaa vastaan pelatussa europelissä. On sääli päästää hänet menemään, mutta tämä on hänelle erittäin hieno mahdollisuus päästä uralla eteenpäin, FC Kööpenhaminan päävalmentaja Ståle Solbakken kertoo seuran tiedotteessa.

197-senttinen Joronen siirtyi FC Kööpenhaminaan viime kaudella Horsensista. Hän torjui FCK:n heti ensimmäisellä kaudella Tanskan Mestariksi ja alkulohkoon Eurooppa-liigassa. Tanskan suurseuroihin kuuluva FC Kööpenhamina maksoi suomalaismaalivahdista toissa kaudella Horsensille miljoonan, joten se tekee tässä kaupassa sievoisen voiton.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Burnley – Leicester City kello 16.00 su 19.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset