Joonas Vahtera siirtyy RoPSiin

Helsingin Jalkapalloklubi on lainannut Joonas Vahteran Rovaniemen Palloseuraan loppukaudeksi. 24-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on RoPSin kolmas laina Klubista. Ennen häntä napapiirille on siirtynyt Enoch Banza ja Kalle Katz.

Rovaniemen Palloseura julkaisi perjantaina tiedotteen, jonka mukaan Joonas Vahtera siirtyy pelaamaan RoPSiin loppukauden mittaisella lainasopimuksella Helsingin Jalkapalloklubista. Parhaalla kaudellaan keskikenttäpelaaja on tehnyt kuusi Veikkausliigamaalia. Hän on rovaniemeläisseuran kolmas HJK-laina. Vahteraa ennen HJK:sta napapiirille ovat siirtyneet Enoch Banza ja Kalle Katz.

Vahtera tuli veikkausliigaa seuraaville tutuksi kaudella kausilla 2016-18, jolloin hän edusti viime kauden päätteeksi ykköseen pudonnutta Vaasan Palloseuraa. Vaahtera siirtyi viime kaudella Klubiin, mutta ei ole onnistunut vakuuttamaan aloituskokoonpanon paikkaa kivenkovassa ryhmässä.

– Vaahtera on monipuolinen pelaajaa, joka voi pelata useassa roolissa. Hän on kehittyvässä iässä ja saa meiltä ison roolin. Parasta tässä oli se, että nyt ei tarvitse mitään koronakaranteenenäjään, kun hän on pelannut kokoaja Suomessa, RoPSin päävalmentaja Vesa Tauriainen kertoo seuran tiedotteessa.

Vahteran näkee RoPSin pelipaidassa ensimmäisen kerran tulevana lauantaina, jolloin joukkue kohtaa Rovaniemen Keskuskentällä Turun Palloseuran. Kertoimet.com tarjoaa otteluun ilmaisen vinkin, jonka pääsee lukemaan sivuiltamme ottelupäivän aamuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: HJK – FC Honka kello 17.00 la 15.8.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset