Jarno Koskiranta palaa SaiPaan

Lappeenrannan SaiPa kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä kolmen vuoden sopimuksen Jarno Koskirannan kanssa. 33-vuotias sentteri siirtyy Sputnikien riveihin Pietarin SKA:sta, jossa hän on pelannut viisi edellistä kautta isossa roolissa.

Päätyneellä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Lappeenrannan SaiPa kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä kolmen vuoden sopimuksen keskushyökkääjä Jarno Koskirannan kanssa. 33-vuotias hyökkääjä siirtyy SaiPan vahvuuteen KHL-seura Pietarin SKA:sta, jossa hän on pelannut viisi edellistä kautta.

190-senttinen ja 90-kiloinen Koskiranta on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti. Hyökkääjä löi itsensä kuitenkin Liigassa läpi vasta pelatessaan SaiPassaa kausilla 2009-12. Tuon jälkeen Koskiranta siirtyi Tapparaan, josta tie vei itärajan tuolle puolelle ensin Sibiriin ja tämän jälkeen Pietariin.

– Kolme vuotta SaiPassa oli itselleni erittäin mieleenpainuvaa aikaa. Siitä on erittäin hyvät muistot. Lappeenranta on ollut tukikohta perheelleni. Tapasin vaimoni täällä ja myös parhaat kaverini asuvat nykyään Lappeenrannassa, Koskiranta kertoo syitä siirrolle seuran tiedotteessa.

Koskiranta on voittanut urallaan muun muassa MM-hopeaa (2016), KHL:n mestaruuden (2017) ja SM-hopeaa (2013). Lisäksi hän voitti Liigassa tulokkaiden maalipörssin kaudella 2010.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Freiburg – Borussia Mönchengladbach kello 21.30 pe 5.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset