Jääkiekon veikkaaminen netissä

Netissä pääsee lyömään vetoa jääkiekosta niin paljon kuin haluaa. Kertoimet voittavat Veikkauksen vastaavat ja kohdevalikoima on laaja.

Parhaat sivut jääkiekko-vedonlyöntiin ovat seuraavat suomenkieliset vedonlyöntisivut. Tärkeimmät pelit ovat näillä sivuilla tarjolla myös live-vedonlyöntinä, jota ei kannata jättää kokeilematta jos katsot matsia paikanpäällä tai telkkarista.

Casinowinner banneri 150% bonus

Jääkiekko-vedonlyönti: suosituimmat kohteet

Pääasialliset vedonlyönnin kohteet ovat NHL, SM-Liiga, KHL, Elitserien ja (suomalaisille) Mestis. Myös eksoottisempia liigoja pääsee pelaamaan, kohteita on tarjolla myös mm. Saksan, Tsekin, Slovakian ja Sveitsin liigoista.

unibet

Arvostelu

UnibetKattavin kohdevalikoima jääkiekkosarjoja ja -turnauksia.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetMM-lätkä, kansainväliset turnaukset, paras valikoima Mestistä ja aladivareita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonHyvät kansainväliset lätkävalikoimat. NHL, KHL, SM-Liiga, CHL, Elitserien ja MM -kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvät kertoimet ja kohdevalikoima lätkään, hyvä vedonlyöntisivu muutenkin.
Bonus: 150€

Pelaa »

NHL

Tarunhohtoinen jääkiekkoliiga, jota pelataan pääasiallisesti USA:ssa ja Kanadassa. Viime vuosina runkosarjan otteluita on pelattu myös Euroopassa, aina Suomea myöden. NHL kertoimet kiinnostavat monia pelaajia, onhan kyseessä ”se” kaikkein isoin jääkiekkoliiga, joka on kaikkien pelaajien unelmien kohde. Suomalaisia huippupelaajia on useammassa eri joukkueessa ja tämä tietenkin innostaa lyömään vetoa lukuisista eri kohteita.

NHL-vedonlyöntiä voi harrastaa ennen kautta lyömällä voittajavetoa ja erilaisia muita joukkuekohtaisia ja pelaajakohtaisia vetoja. Suurin osa vedonlyönnistä tapahtuu kuitenkin kauden aikana pre-match ja livevedonlyönnin kautta. NHL ottelut ovat yleensä mielenkiintoisia veikkauskohteita, samalla kierroksella voidaan pelata 1-0 peli ja esimerkiksi 8-5 peli. Tulosvedossa kerroinosumat voivat olla todella komeita!

SM-Liiga

SM-liiga eli tuttavallisemmin Liiga on monen jääkiekko vedonlyöjän ykkösliiga. Tämä johtuu varsin usein siitä, että Liigaa pelataan parhaaseen katseluaikaan, se mahdollistaa otteluiden paremman katselukokemuksen jos verrataan esimerkiksi NHL:ään, jossa pelataan pääsääntöisesti yöllä. Kertoimet liigapeleihin löytyvät ihan jokaiselta vedonlyöntisivustolta ja kerroinvertailun avulla voi näissä vedoissa tienata pitkän pennin.

Ottelukohtaisia vedonlyöntikohteita on eri sivustoilla tarjolla satoja, myös eri vedonlyöntisivustojen välillä on eroavaisuuksia mitä kohteita ja millä kertoimilla ne niitä tarjoaa. Liigasta voi lyödä vetoa ennen kautta esimerkiksi mestaruusvedon myötä, myöskin tässä sarjassa isoin osa vedonlyönnistä tulee runkosarjan ja pudotuspelien otteluista. Liigasta voi lyödä vetoa erinomaisilla kertoimilla niin pre-match kuin livevedonlyönnin osalta.

CHL

CHL eli Champions Hockey League on nostamassa koko ajan profiiliaan. Valitettavasti suomalaisjoukkueiden panostus tähän liigaan ei ole ollut vielä aivan tapissa, vaikka JYP voittikin kauden 2017-2018 CHL:n mestaruuden. Se ei kuitenkaan estä vedonlyöjän innostuvan tästä sarjasta, sillä kohtaavathan tässä liigassa Euroopan parhaat joukkueet toisensa. Kaiken lisäksi sarja tarjoaa ottelukohteita ja vedonlyöntiä juuri silloin kun Liigassa ja muissa sarjoissa vietetään taukoa, joskus kohteet menevät jopa päällekäin.

Voiko jääkiekosta olla liikaa kohteita? Ei meidän mielestämme. Katso CHL -kertoimet koko liigan voittoon ennen sarjan alkua ja sarjan aikana, tutustu myös vedonlyöntikohteisiin varsinaisen CHL-runkosarjan ja pudotuspelien aikana. Varsinkin tulosvedossa on viime kausina saatu nauttia isoista kertoimista.

KHL

Venäjän liiga eli KHL sai suomalaiset innostumaan liigasta kun Jokerit siirtyi pelaamaan isompiin ympyröihin. Taloudellisestihan tuo ei ole Jokereilta ollut mikään menestys ja pudotuspeleissä tämä joukkue ei ole oikein saanut itsestään kaikkea irti. Varsinkin runkosarjan aikana Jokereiden pelit ja vedonlyönti niistä kiinnostaa, onhan joukkueessa monta suomalaispelaajaa joista voi lyödä esimerkiksi maalintekijävedon tai pistevedon jokaiseen otteluun.

KHL on Euroopan kovatasoisin sarja, joten jos haet esimerkiksi NHL-peleille hieman katsojaystävällisempää vedonlyöntiaikaa, KHL voisi olla juuri se liiga. KHL:n sarjaa pelataan hieman aikaisemmassa syklissä kuin NHL:ää ja Liigaa, joten tästä saa mainiosti alkutahdit jääkiekkovedonlyönnille jokaiseen kauteen kesätauon jälkeen!

Elitserien

Elitserien eli Ruotsin korkein sarjataso jääkiekossa ei ole ehkä se kaikkein mielenkiintoisin liiga juuri nyt, mutta kyllähän länsinaapurissamme riittää vedonlyöntimahdollisuuksia. Vaikka suomalaispelaajia ei tällä haavaa ihan järkyttävän paljon kyseisessä liigassa pelaa huippuvuosien tapaan, pelataan täällä erinomaisen viihdyttävää jääkiekkoa. Ja sehän puolestaan tietää sitä, että vedonlyöjä myös viihtyy.

Elitserienistä löytyvät vedonlyöntikohteet eri vedonlyöntisivustoilta tuttuun tapaan, ihan kuten monesta muustakin liigasta. Löytyy ennen kautta lyötävät kausivedot, kauden aikana lyötävät ottelukohtaiset vedonlyöntikohteet ennen ottelua ja ottelun aikana, samoin sarjaan on tarjolla livevedonlyöntiä – joidenkin sivustojen tarjotessa myös livestreamit kyseiseen sarjaan. Mainio vedonlyöntisarja, johon kannattaa tutustua.

Mestis

Mestis, eli Suomen toiseksi ylin jääkiekkosarja. Ottelut ovat usein jopa liigakiekkoa vauhdikkaampia, ja näin ollen tapahtumia riittää. Monelle liigavedonlyöjälle Mestis tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet vedonlyöntiin ja jääkiekkofanit ovat ottaneet tämänkin liigan omakseen. Vedonlyöntitoimistoilta löytyvät kaikki mahdolliset kohteet myös Mestikseen, joten voit lyödä vetoa kaikista peleistä niin etukäteen kuin livevedonlyönnin puolella. Kokeile ihmeessä!

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat ovat vedonlyöjälle ja nimenomaan jääkiekkovedonlyöjälle ne kaikkein tärkeimmät yksittäiset pelit. Leijonat pelaa kauden aikana toki monessa pienemmässä EHT-turnauksessa, mutta kevään kruunaa toukokuussa Jääkiekon MM-kisat, joista vedonlyöntikohteita riittää todella paljon. Yksittäisiä Suomen pelejä seuraa reilusti yli miljoona katsojaa, jopa kaksikin miljoonaa silmäparia voi olla mahdollinen lukema. Lätkän MM-kisat ovat se isoin vuosittainen jääkiekkoturnaus myös vedonlyöntisivustoille, erilaisia kampanjoita ja kilpailuita riittää tapahtuman aikana todella paljon.

Kohdevalikoima yhtä ottelua kohden on valtava ja näiden kisojen aikana vedonlyönnin parissa liikkuu rahaa todella paljon. Jääkiekon MM-kisat kiinnostavat vedonlyöjiä huolimatta siitä pelataanko kisat kotimaassa, Euroopassa tai vaikkapa USA:ssa. Kannattaa muistaa myös jääkiekon U20 MM-kisat, jotka pelataan perinteisesti vuodenvaihteessa. Pikkuleijonat taistelevat tätä nykyä aina kultamitalista, se jos mikä vetoaa vedonlyöjään. Kukapa ei haluaisi olla ”mukana” kun Leijonat ja Pikkuleijonat ovat matkalla maailmanmestaruuteen!

Jääkiekko-vedonlyönnin pelimuodot

jääkiekko

Netistä löytyy vetoja myös veikkaajille, jotka haluavat jännätä jatkoajankin.

Kun jääkiekosta lyö vetoa, pelimuotoja ei ole tarjolla aivan yhtä paljon kuin jalkapallossa. Pelivalikoima on kuitenkin niin kattava, että vedonlyönnille rajoituksia asettaa lähinnä oma mielikuvitus. Tässä yleisimpiä jääkiekkovedonlyönnin pelimuotoja.

Peruspelit
Jokaisesta kohteesta on poikkeuksetta tarjolla perinteiset pelit, eli pitkäveto ja tulosveto. Kertoimet ovat netissä anteliaammat kuin mitä Veikkaus tarjoaa, sillä kovan kilpailun vuoksi netin vedonlyöntitoimistojen palautusprosentti on huomattavasti suuremmat.

Live-vedot
Tärkeimmät (eli televisioidut) kohteet ovat tarjolla live-vedonlyönnissä, jossa vetoa lyödään ottelun aikana mm. ottelun lopputuloksesta, seuraavan maalin tekijästä ja niin edelleen. Live-veikkaaminen on erinomainen pelimuoto kaikille pelaajille, jotka osaavat analysoida pelin tapahtumia niin sanotusti lennossa.

Jääkiekko-vakio
Vakiossa yhdessä rivissä on kohteita 8-14 ja niistä pitää tietää oikea merkki (1X2). Oikealla rivillä voittaa muutamasta tuhannesta kymmeniin tuhansiin.

Erikoispelit
Kohteista on tarjolla vaihteleva määrä erikoispelejä. Erikoispelien aiheet ovat pelaajat (kuinka monta tehopistettä tietty pelaaja tehtailee), maalien määrät (tietyissä erissä tai lopputuloksessa), erien voittajat ja niin edelleen. Erikoisvetojen tarkka pelimuoto ja kertoimet vaihtelevat jääkiekossa suuresti, eri vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia pelejä kuin toiset.

Lyö vetoa jääkiekosta Unibetillä »

2 kommenttia

 • Timo T sanoo:

  Moro!

  Kysyisin, millä vedonlyöntitoimisto(i)lla on parhaat tulosvetokertoimet ja nimenomaan jääkiekossa?

  Tv: Timo

 • Kertoimet.com sanoo:

  Moi Timo
  Tulosvedossa vetotoimistojen välillä on valtavia eroja siinä, miten ne ennakoivat otteluiden päättyvän. Katsoin erään päivän SM-liigamatsin 2-1 tuloksen kertoimet eri sivuilta: kerroin vaihteli välillä 9,00 – 15,00. Ero on huima, pitkävedossa yhtä iso prosentuaalinen ero olisi kerrointen 2,00 ja 3,20 välillä.

  Koska firmoilla on näin iso ero siinä, mihin tulokseen ne ennakoivat ottelun päättyvän, on vaikea mennä sanomaan missä on yksiselitteisesti parhaat tulosvedon kertoimet. Sanoisin silti ihan näppituntumalta, että käy tsekkaamassa miltä kertoimet näyttävät ainakin Expektissä ja Unibetissä. Pikasilmäilyllä näytti varsinkin, että Expektistä voisi saada yllätystuloksille hyviä kertoimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *