Jääkiekko live stream – lätkää ilmaiseksi netistä

Nopea internet ja kehittyneet laitteet ovat tuoneet jääkiekkolähetykset kaikkien ulottuville. Maksumuurista huolimatta lätkäfanien iloksi ja onneksi on olemassa ilmaisia jääkiekko live stream -lähetyksiä, joiden avulla jokainen voi seurata omaa suosikkiliigaa. Etenkin KHL ja CHL jääkiekkoliigat löytyvät varsin kattavasti eri vedonlyöntisivustojen livestream-palveluiden kautta. Mukana on myös muutamia muiden jääkiekkoliigojen lähetyksiä, MM-jääkiekkoa ja U20 MM-lätkää unohtamatta! Katso livenä maailman nopeinta joukkueurheilulajia – ilmaiseksi!

Tässä netin parhaat vedonlyöntisivustot jotka tarjoavat ilmaiset livestreamit jääkiekkoon:

unibet

Arvostelu

UnibetUnibet TV tarjoaa paljon live streameja jääkiekkoon ympäri maailmaa. Katso kalenterista tulevat livelähetykset!
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetValtavasti eri jääkiekkolähetyksiä. Katso livenä mm. CHL ja KHL kiekkoa! Livestream palvelu parhaasta päästä!
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonLivevedonlyönnin tueksi koko ajan kasvava livestream palvelu jääkiekkoon. Katso tarjonta!
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeLivestreamit Jääkiekkoon - katso Betsafen valtava valikoima livevedonlyöntiä ja nauti streameista!
Bonus: 150€

Pelaa »
leovegas

Arvostelu

LeoVegasLeoVegas on tullut rytinällä myös livestream markkinoille - bongaa livelähetykset lätkään!
Bonus: 100€

Pelaa »

MM-kisojen ottelut ilmaiseksi – hyödynnä livestream!

MM-kisat kuuluvat niiden urheilutapahtumien joukkoon joista on tarjolla paljon ilmaisia livestream-lähetyksiä. Oli kyseessä sitten U20 MM-kisat tai ne oikeat kevään MM-kisat, joku instanssi näyttää ainakin Suomen Leijonien ottelut suorina lähetyksinä – täysin ilmaiseksi. YLE:llä on oikeuden U20 kisoihin, Cmore/Telialla oikeudet miesten MM-kisoihin. Näet kaikki Leijonien ottelut livenä, ilmaiseksi YLE Areenan tai Cmore-palveluiden kautta livestreamina. Tai jopa tv-kanavan kautta!

MM-jääkiekko live stream

Jääkiekon MM-kisat kiinnostavat keväisin suurta yleisöä. Lätkän MM-kisojen televisiointioikeudet ovat C More ja MTV kombolla, se on tähän mennessä tarkoittanut sitä, että Suomen Leijonien ottelut on voinut katsoa ilmaiseksi MTV3 kanavalla ja livestreamin kautta, kaikki muut ottelut on näytetty maksullisen C More -kanavapaketin kautta, suomeksi selostettuna.

Vuoden 2018 ja 2019 MM-kisoihin oli kuitenkin jo tarjolla täysin ilmaiset livestreamit useamman vedonlyöntiyhtiön kautta. Ne olivat hankkineet esitysoikeudet jääkiekon MM-kisoihin ja mitä todennäköisemmin tämä myös jatkuu tällä kaudella.

Kisojen livestream on ollut myös saataville IIHF:n livestreamien kautta Youtubessa, tosin aikaisempina vuosina nimenomaan Suomen otteluiden katsomiseen on pitänyt käyttää VPN-yhteyttä ja maarajoituksen kiertoa. Se on kuitenkin varmaa että suomalaisille on tarjolla jääkiekon MM-kisoista ilmaiset live stream -lähetykset.

Jääkiekko Live Stream 2020

Parhaat livestreamit vedonlyöjille tarjoavat tällä hetkellä lähinnä viisi eri vedonlyöntisivustoa. Unibet, Nordicbet, Betsson, Betsafe ja LeoVegas on sellainen vedonlyöntiviisikko, joka kannattaa ottaa ehdottomasti haltuun ja haluat katsoa jääkiekko live streameja myös jatkossa.

Nordicbet Livestream tarjoaa kattavasti eri urheilulajeja, mutta jääkiekon puolelta tarjolla on mm. kaikki CHL-sarjan ja Elitserienin parhaat pelit. Livestreamien katsomiseen ei tarvitse kuin yhden euron pelitilille, joten käytännössä näiden livelähetysten seuraaminen on ilmaista. Nordicbet näyttää myös KHL:n pelejä, mutta saamiemme tietojen mukaan VPN – palvelun avulla myös Jokereiden pelit saa näkyviin vaikka niiden televisiointioikeudet ovatkin Suomessa Viaplay / Viasat -osastolla. Kuvan laatu on erinomaista HD-tasoa!

Jääkiekon MM-kisat 2020 näkyvät myös näiden vedonlyöntisivustojen livestream-palveluiden kautta, joten ota sivustot haltuun ja katso kisat ilmaiseksi. Tarjonta ei rajoitu pelkästään Suomen otteluihin vaan pääset katsomaan kaikki ottelut livenä!

Unibet TV, Betsson, LeoVegas ja Betsafe ovat myös koko ajan lisänneet livestream tarjontaansa jääkiekon osalta, joten kannattaa käydä läpi nämä livestream -palvelut jos haluat katsoa jääkiekkoa ilmaiseksi.

Urheilun katsominen netin kautta on suositumpaa kuin koskaan, samoin ihan perinteinen television katselu on viety hyvin pitkälle jo nettiin. Moni vedonlyöntisivusto on ottanut ohjelmistoonsa erilaiset live streamit ja näitä on olemassa paljon myös jääkiekkoon. MM-livestream, KHL-streamit… näitä erilaisia livelähetyksiä kannattaa bongata ennen kaikkea eri vedonlyöntisivustoilta!

Jääkiekon MM-kisat tulevat – ota livestream palvelut eri vedonlyöntisivustoilta haltuun ennen sitä!

Mistä näkee Suomen jääkiekko-ottelut ilmaiseksi livenä?

Tätä kysyy varmasti moni juuri ennen otteluiden alkua. Paras haku taitaa olla YLE Areena tai Cmore-palvelu, voi olla että matsi tulee myös televisiosta, yleensä jopa suorana lähetyksenä. Tätä nykyä myös perinteisia tv-kanavia voi katsoa ilmaisien livestream – lähetysten myötä, joten Suomen Leijonien ottelut löytyvät helposti. Harva Suomen Leijonien peli on enää maksumuurin takana – näet tärkeimmät ottelut ilmaiseksi!

NHL livestream – Viaplay -tilauksella ihan kaikki NHL-ottelut!

Viaplay sport -palvelun tilaajana näet todella paljon NHL-kiekkoa. Se toki maksaa jonkin verran kuukaudessa ja mielestämme tuo paketti on jokaisen euron arvoinen, tuleehan tuohon NHL -otteluiden päälle paljon muuta materiaalia katsottavaksi eri urheilulajien myötä.

Monelle tilaajalle on tullut yllätyksenä myös se, että Viaplay -tilauksen avulla voi katsoa kaikki NHL-pelit, koti tai vierasselostuksella. Tämän mahdollistaa NHL.tv, joka siis kuuluu tähän Viaplay-tilaukseen! Kun haluat katsoa muita matseja mitä Viaplayn listalta tai kanavilta löytyy, tee näin:

– Kirjaudu tietokoneella Viaplayn sivuille
– Siirry osoitteeseen https://viaplay.fi/nhl-tv
– Klikkaa NHL.TV linkkiä
– NHL-taivas avautuu!

Pääset siis käyttämään NHL.tv:n kaikkia ominaisuuksia Viaplayn asiakkaana ja sen jälkeen kun olet kirjautunut Viaplayn sivuille. Palvelu ei siis ole ilmainen, mutta korostamme että tällä rahalla et parempilaatuisia lähetyksiä saa mistään. Ja kun tuo kerran kuuluu Viaplayn tilaukseen – miksi et sitä käyttäisi?

KHL Livestream – ilmaiset lähetykset

Kyllä, käytännössä näin. Useampi vedonlyöntifirma tarjoilee täysin ilmaiset livestreamit KHL otteluihin, vaikka Suomessa oikeudet ovatkit Viasat / Viaplay -yhtiöllä. Nordicbet tekee yhteistyötä KHL -liigan kanssa ja tuolle sivustollehan riittää kun rekisteröityy sivustolle, tekee ensimmäisen talletuksen ja säilyttää muutaman kolikon pelitilillä. Toki toivomme että livevedot livestreamien avulla tuovat kassaan sen verran kahisevaa että pääset myös lyömään vetoa näistä otteluista – siinä on koko livestreamin ja livevedonlyönnin juju!

CHL Livestream – huippukiekkoa ilmaiseksi

Koko ajan suosiotaan kasvattava CHL on rantautunut myös mainiosti vedonlyöntisivustoille ja vedonlyöntikohteisiin. Moni vedonlyöntisivusto tarjoaa ilmaiset livestreamit CHL-kiekkoiluun ja kertoimet löytyvät kaikkiin peleihin. VPN:n avulla pelaaja saa myös Jokereiden ottelut näkymään, muuten Jokerit otteluita ei ole vedonlyöntisivustojen kautta näkyvillä. Kaudella 2019 – 2020 CHL:stä voit siis seurata suomalaisjoukkueiden Tappara, Kärpät, Pelicans ja HPK otteluita. Luonnollisesti voit katsoa myös muita otteluita aina finaaliin saakka.

Kannattaa ottaa mm. IIHF:n twitter-tili seurantaan, sieltä tippuu myös vinkkejä mistä näitä maajoukkueiden otteluita voi seurata livenä – ja ilmaiseksi.

Liiga livestream – satunnaisia otteluita

Jääkiekon SM-liiga on tätä nykyä Telia TV:n ohjelmistossa ja se tarjoaa katsojille joukkuekohtaisia pelipasseja tai kaikki liigaottelut näyttävää pakettia. Ilmaisia livesteam lähetyksiä Liigaan ei siis ole olemassa, joitain yksittäisiä otteluita on näytetty television puolella TV5 kanavalla ja Telian ja Cmoren yhdistymisen jälkeen tällä kaudella myös Sub-tv näyttää joka toinen perjantai ilmaisia liigalähetyksiä koko kansan iloksi ja onneksi. Jos et halua katsoa Liigaa maksutelevision kautta – katso edes nämä ottelut!

Liigan livestream on käytettävissä myös ulkomailla, mutta vaatii siis tilauksen Telia TV:n puolelle. Kuukausittainen, alle 30 euron hinta on kuitenkin todella alhainen, kun lähdetään laskemaan yksittäisen ottelun hintaa maksu-tv:n osalta. Suosittelemme jos olet innokas Liigan seuraaja ja lyöt Liigasta vetoja. Pudotuspeleihin 2019 Telia lanseerasi vihdoin myös 4K lähetykset – lätkää huipputarkalla kuvalla!

Tsekkaa tästä ohjeet miten katsot jalkapalloa livenä – samoilla ohjeilla myös lätkän pariin!

Katso lätkän Livestreamit – Lyö vetoa jääkiekosta Unibetillä »

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *