Vysshaya Liga: Isloch Minsk – Slutsk kello 18.00 su 5.4.2020

Päivän tarjonnan päättää tämä Isloch Minskin ja Slutskin välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet Islochin otteluun ennakosuosikiksi, mutta Slutskin mahdollisuuksia ei kannata ampua suoralta käsin alas. Ottelua pääsee katsomaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Isloch Minsk ja Slutsk ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 11 kertaa. Näistä peleistä neljä on päättynyt Isloch Minskin voittoon, kertaalleen pisteet ovat menneet jakoon ja kuudesti kentältä on poistunut voittajana Slutsk. Kaksikon tuoreimmat kohtaamiset ovat perua viime kaudelta. Tuolloin osapuolet kohtasivat kaksi kertaa. Isloch Minsk voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen, mutta toisessa ottelussa Slutsk oli parempi 0-1 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näitä ensimmäinen on se, että vierasjoukkue on voittanut joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ja jos harjoituspelit jätetään välistä pois, niin vierasjoukkue on voittanut kuusi edellistä kohtaamista.

Toinen silmään pistävä asia on se, että molemmat joukkueet ovat onnistuneet kaksikon viidessä edellisessä kohtaamisessa maalinteossa ainoastaan kerran! Kolmas mainitsemien arvoinen asia liittyy maaleihin, sillä näistä viidestä pelistä neljä ottelua on ollut alle 1,5 maalin pelejä.

Lähtökohdat

Isloch Minsk sijoittui päättyneellä kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa viidenneksi. Joukkueella olisi ollut mahdollisuus jopa miekkailla neljännestä sijasta, mutta loppukauden pelit menivät siltä alle odotusten. Kuluvan kauden Isloch on aloittanut vahvasti. Ensin joukkue kaatoi kaudenavauksessa Nemanin 1-0 ja tämän jälkeen se otti Smolevichista 1-0 voiton. Nämä tulokset oikeuttavat sarjataulukon kolmanteen sijaan.

Slutsk joutui päättyneellä kaudella taistelemaan sijoituksesta Valko-Venäjän pääsarjassa, mutta loppukauden hyvät pelit nostivat sen lopulta 11 sijalle. Kuluvan kauden se aloitti 3-1 voitolla Slavia Mozyristä, mutta tätä seurasi 1-0 tappio hallitsevalle mestarille Dinamo Brestille. Näin ollen kahden pelin jälkeen joukkueella on koossa kolme pistettä ja yhdeksäs sija.

Isloch Minsk ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Isloch Minskin otteluun ennakkosuosikiksi. Tänä näkemykseen on helppo yhtyä, sillä joukkue on pelannut hyvän alkukauden ja esiintynyt pirteästi peleissä. Tämän vuoksi lapulle laitetaan kotivoitto. Parhaan kertoimen Islochin voitolle tarjoaa Bethard, joka palauttaa panoksen 1,76-kertaisena takaisin.

Lyö kotijoukkueen voiton puolesta vetoa Bethardilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *