Interille murskatappio Kööpenhaminassa

FC Inter ei saanut Eurooppa-liigan ensimmäiselle karsintakierrokselle sellaista avausta, kun turkulaisseura olisi toivonut, sillä Jose Riveiron suojatit joutuivat myöntämään euroavauksessaan Tanskan suurseuran Bröndbyn paremmaksi 4-1 lukemin. Inter oli ottelussa tunnin suht. hyvin mukana, mutta tämän jälkeen joukkueiden tasoerot tulivat selvästi esiin. 4-1 tappio tarkoittaa Interille sitä, että turkulaisseuran pitää pystyä voittamaan ensiviikolla pelattava toinen karsintaottelu vähintään kolmella maalilla kotikentällään tai joukkueen europelit ovat tämän kauden osalta paketissa.

Bröndby hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä enemmän ja vähemmän selvästi. Tanskalaisseura onnistui myös luomaan ensimmäisen nelivitosen aikana useamman hyvän paikan maalintekoon, mutta tolpat, ylärimat ja Henrik Moisanderin hienot torjunnat pitivät turkulaisseuran mukana pelissä. Kertaalleen maalivahti joutui kuitenkin antautumaan, kun Kamil Wilczek laukoi kotijoukkueen johtoon viidennellä peliminuutilla Lasse Kristensenin syötöstä. Bröndbyn hallinnasta huolimatta tauolle mentiin 1-1 tilanteessa, kun Timo Furuholm onnistui maalinteossa 20. peliminuutilla. Osuma sai alkunsa Mika Ojalan ja Niko Markkulan rakentamasta nopeasta vastahyökkäyksestä.

Bröndby käyttää paikkansa

Toinen puoliaika oli selvää Bröndbyn hallintaa. Interillä oli puoliajan alussa pari paikkaa maalintekoon, kun Ojala ja Juuso Hämäläinen pääsivät kokeilemaan maalintekoa maalin edestä, mutta molempien pelaajien yritykset suuntautuivat maalin ohi. Siinä missä Inter tuhlasi paikkansa, niin Bröndby käytti ne hyväksi. Kotijoukkueen toinen osuma nähtiin 67. minuutilla, kun Kasper Jensen pelasi kantapääkikalla avopaikan maalin eteen Wilczekille, joka laukoi pelivälineen vasempaan alakulmaan. Kolme minuuttia tästä Moisander joutui antautumaan kolmannen kerran, kun Simon Tibbling laukoi tanskalaisseuran 3-1 johtoon. Inter onnistui vartti ennen pelin loppua kaventamaan, mutta tämä Filip Valencicin ohjaus hylättiin oikeutetusti paitsiona. Ottelussa nähtiin vielä yksi hyväksytty osuma, kun Kasper Fisker ohjasi selällään Dominik Kaizerin kaukolaukauksen verkon perukoille 77. minuutilla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Burnley – Leicester City kello 16.00 su 19.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset