Inter vei Turun Derbyn

FC Inter kaatoi kauden toisessa Turun Derbyssä TPS:n 3-0 lukemin. Interin maalit ottelussa tekivät Timo Furuholm, Arttu Hoskonen ja Benjamin Källman. Voiton myötä Inter jatkaa sarjataulukon toisella sijalla pisteen Kuopion Palloseuran perässä.

Turun Derbyn parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Inter hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä ja karkasi reilussa vartissa kahden maalin karkumatkalle. Ottelun avausmaali nähtiin kymmenen minuutin kohdalla, kun Timo Furuholm vei Filip Valencicin esityöstä Interin nopean vastaiskun päätteeksi johtoon. Osuma oli ”Furkan” kuluvan kauden kymmenes.

Toistamiseen TPS:n maalissa pelannut Jere Koponen joutui antautumaan viisi minuuttia myöhemmin, kun Arttu Hoskonen puski Connor Ruanen vapaapotkun vasempaan alakulmaan. Osuma oli puolustajan kuluvan kauden ensimmäinen.

Ottelun ratkaisu nähtiin ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Valencic lähetti Benjamin Källman läpiajoon, joka chippasi pelivälineen hienosti vastaantulleen Koposen yli. Näin puoliajalle mentiin Interin kolmen maalin johdossa.

Toinen puoliaika oli ensimmäistä tasaisempi, mutta kulki edelleen Interin komennossa. Kotijoukkueella oli puoliajan alussa kaksi hyvää paikkaa neljännelle osumalle, kun Furuholm ja Valencic pääsivät Koposen kanssa nokikkain, mutta maalivahti torjui nämä molemmat yritykset.

Tilanteen jälkeen TPS sai pelistä paremmin otetta, mutta maaleja ottelussa ei enää nähty. Näin Inter vei kauden toisen Turun Derbyn 3-0 –lukemin nimiinsä ja otti samalla Turun herruuden kuluvan kauden osalta nimiinsä.

Voitto oli Interille maukas, sillä Kuopion Palloseura koki samaan aikaan yllätystappion Valkeakosken Hakalle. Tappio tiesi sitä, että Interillä on vielä mahdollisuus nousta sarjataulukossa ennen kauden päättymistä toiseksi, mikäli turkulaisseuran hyvä vire saa jatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Inter Milan – Real Madrid kello 22.00 ke 25.11.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset