Veikkausliiga: Inter – RoPS kello 18.30 to 2.7.2020

Veikkausliigan avauskierros saatetaan torstaina loppuun. Kierroksen ainoassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat FC Inter ja Rovaniemen Palloseura. Peliyhtiöt ovat nostaneet Interin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjotuissa kertoimissa. Tämä on ymmärrettävää, sillä rovaniemeläiset ovat voittaneet kaksikon kohtaamisen edellisen kerran elokuussa 2017.

Aikaisemmat kohtaamiset

RoPS ja Inter kohtasivat toisensa menneellä kaudella kaksi kertaa. Jose Riveiron suojatit voittivat kaksikon ensimmäisen kohtaamisen Veritas Stadionilla 3-0 lukemin ja toisessa pelissä raitapaidat olivat parempia 0-2 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa muutama asia pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Inter on saanut vähintään pisteen kaksikon viidessä edellisessä kohtaamisessa (3-2-0). Toinen mielenkiintoinen asia on se, että RoPS ei ole tehnyt maaliakaan kaksikon neljässä edellisessä kohtaamisessa.

Lähtökohdat

Inter kuului talven aikana niihin joukkueisiin, jotka kokivat kovia menetyksiä. Turkulaiset pystyivät kuitenkin laajentamaan rikiään, vaikka hyökkäyspäässä tehot hieman putosivatkin. Kuluvan vuoden puolella Jose Riveiron suojatit ovat pelanneet ihan hyvin, sillä 12 tänä vuonna pelatusta pelistä joukkueelle on kirjattu kahdeksan voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Nuo kauden molemmat tappiot tulivat heti alkuvuonna.

RoPS kuului myös niihin joukkueisiin, jotka kokivat kovia menetyksiä. Toisin kuin Turussa, niin Rovaniemellä näitä menetyksiä ei pystytty paikkaamaan yhtä hyvin. Tämä on näkynyt myös tänä vuonna pelatuissa peleissä, sillä rovaniemeläiset ovat voittaneet tänä vuonna pelatusta yhdeksästä pelistä ainoastaan kaksi ottelua (2-2-5). Nämä molemmat joukkueet ovat tulleet ykkösessä pelaavista joukkueista.

Inter ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Interin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjotuissa kertoimissa. Tämä on ymmärrettävää, sillä rovaniemeläiset ovat voittaneet kaksikon kohtaamisen edellisen kerran elokuussa 2017. Vierasjoukkueen osakkeita meidän silmissä ei nosta myöskään se, että RoPS ei ole tehnyt 360 minuuttiin yhtään maalia turkulaisten verkkoon.

Koska Interin suorasta voitosta saa tässä pelissä niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan kotijoukkueen maalin tasoituksella. Tätä me perustelemme sillä, että Inter osoitti edellisessä Suomen Cupin pelissä tulivoiman riittävän, kun kaikki menee ihan putkeen. Antamalla Interille maalin eteen, peliyhtiö 888 nostaa turkulaisseuran kertoimen 2,12.

Lyö FC Interin -1 voiton puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: HJK – FC Honka kello 17.00 la 15.8.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset