Inter päätti KuPSin kahdeksan pelin pisteputken

FC Inter päätti torstaina Veritas Stadionilla pelatussa ottelussa Kuopion Palloseuran kahdeksan ottelun pisteputken 2-0 voitolla. Tappio oli KuPSille kuluvan kauden toinen. Turkulaisseuran maaleista ottelussa vastasivat Kevin Kouassivi-Benissan ja Connor Ruane.

Ottelun parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

FC Inter hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä ja vastasi myös puoliajan ainoasta maalista. Osuma nähtiin 22. minuutilla, kun Kevin Kouassivi-Benissan vei kotijoukkueen puolittaisen läpiajon päätteeksi johtoon. Osuma oli HJK-lainalle ensimmäinen Interin paidassa.

Toinen puoliaika Veritas Stadionilla oli ensimmäistä tasaisempi, mutta maaleista vastasi edelleen Inter. Illan toinen osuma nähtiin reilun tunnin pelin jälkeen, kun Connor Ruane laukoi ottelun loppulukemat Kouassivi-Benissanin esityöstä.

Loppulukemien myötä FC Inter jatkaa sarjataulukon kolmannella sijalla. KuPSille tappio oli puolestaan karvas, sillä sen myötä kuopiolaisseura joutuu jakamaan sarjataulukon piikkipaikan HJK:n kanssa.

– Tämä oli tiukka ottelu, jossa molemmilla oli vähän tilanteita. He tekivät omista paikoistaan kaksi maalia ja me emme. Meidän pitää nyt jatkaa kohti seuraavaa ottelua ja pyrkiä voittamaan se, KuPS-valmentaja Arne Erlandsen kertoi pelin jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Karjala-turnaus, EHT Helsinki 5.-8.11.2020

Karjala-turnaus 2020 - vedonlyönti ja kertoimet kuumiin maaotteluihin Hartwall Arenalla! Katso kaikki vetokohteet ja nauti maajoukkuelätkästä!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset