Inter kaatoi Bröndbyn Veritas Stadionilla

FC Inter nappasi alkaneen kauden komeimman voiton, kun se kaatoi Eurooppa-liigan ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa Tanskan suurseuroihin kuuluvan Bröndby 2-0 lukemin. Turkulaisseuran maalit ottelussa iskivät Niko Markkula ja Filip Valencic. Voitosta huolimatta Interin pelit päättyivät Eurooppa-liigassa ensimmäiselle kierrokselle, kun tanskalaisseura oli vienyt ensimmäisen osaottelun 3-0 lukemin nimiinsä.

Inter hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä ja sai ensimmäisen hyvän paikan maalintekoon minuutin pelin jälkeen, kun joukkueelle tuomittiin vapaapotku rangaistusalueen rajan tuntumasta. Pallon taakse astui Alvaro Muniz, joka yritti sijoittaa pelivälinettä oikeaan alakulmaan, mutta Marvin Schwabe torjui tämän yrityksen hienosti.

Kahdeksan minuutin kohdalla turkulaisilla oli toinen paikka maalintekoon, kun Niko Markkula oli karata tanskalaisseuran puolustajilta läpiajoon, mutta Schwabe pelasti tämänkin tilanteen. Kaksi minuuttia tästä Timo Furuholmille pelattiin paikka maalin eteen, mutta hyökkääjä ei saanut ohjattua palloa maaliin.

Puolentunnin kohdalla oli puolestaan Bröndbyn vuoro päästä kokeilemaan maalintekoa, kun joukkueelle tuomittiin vapaapotku kulmalipun tuntumasta. Simon Hedlund pääsi jatkamaan tätä vapaapotkua etutolpalta yllättävän vapaasti, mutta Henrik Moisander torjui tämän yrityksen.

Aivan peliajan lopussa Bröndbyllä oli toinen paikka maalintekoon, kun Mikael Uhre pääsi yksin läpi, mutta Niko Hoskonen ennätti viime hetkellä heittäytymään hyökkääjän laukauksen eteen. Näin puoliajalle mentiin kiikarilukemissa.

Interin toiveet heräävät

Toinen puoliaika noudatteli ensimmäisen kaavaa ja kulki Interin komennossa. Ottelun avausmaali nähtiin 52. minuutilla, kun Juuso Hämäläinen lähetti Niko Markkulan läpiajoon, jonka päätteeksi keskikenttäpelaaja tälläsi pelivälineen vasempaan yläkulmaan.

Neljä minuuttia myöhemmin Schwabe joutui kaivamaan pallon toistamiseen maalistaan, kun Luciano Balbi, Niko Mäenpää ja Furuholm pelasivat avopaikan maalin eteen Filip Valencicille, joka laukoi turkulaiset kahden maalin karkumatkalle.

71. minuutilla Interillä oli paikka pistää Bröndbylle löysät housuun, kun Markkula pelasi paikan maalin eteen Mäenpäälle. Keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan saanut kuoletettua palloa kunnolla eteensä, jonka seurauksena tanskalaisseuran puolustajat onnistuivat blokkaamaan hänen laukauksensa.

Bröndbyn ensimmäinen ja ainoa kunnollinen paikka toisella puoliajalla nähtiin yhdeksän minuuttia ennen pelin loppua, kun Anton Jung pääsi ohjaamaan vapaapotkua takakulmalta vapaasti, mutta puolustaja hätäili ratkaisunsa kanssa ja nosti pelivälineen maalin yli.

Viisi minuuttia ennen loppua Interillä oli toinen paikka kolmannelle osumalle, kun Furuholm pääsi ohjaamaan maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui maalin ohi. Lisäajalla turkulaisseura sai vielä luotua pari puolittaista paikkaa maalintekoon, mutta maaleja ottelussa ei enempää nähty.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: FC Honka - HIFK kello 15.00 su 26.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset